Buget pentru Casa Verde epuizat în doar două minute

Data:

Share post:

Bugetul programului Casa Verde alocat regiunii de sud-vest a ţării a fost rezervat integral în primele 2 minute de la lansarea sesiunii de înscriere pentru persoanele fizice.

În cadrul acestei sesiuni a programului Casa Verde Fotovoltaice s-au înscris 8.715 persoane fizice din județele Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea. Bugetul alocat a fost de peste 174 milioane lei.

„Persoanele fizice se pot înscrie în noua sesiune a programului Casa Verde Fotovoltaice până pe 26 iunie, în funcție de regiunea din care fac parte, prin intermediul aplicaţiei informatice dedicate, în timp ce unităţile de cult pot depune dosare de finanţare în perioada 27 iunie, ora 10:00 – 29 iunie, ora 23:59”, au transmis reprezentanţii Ministerului Mediului.
Persoanele fizice din celelalte regiuni se vor putea înscrie conform calendarului publicat: https://www.afm.ro/…/calendar-fotovoltaice-2023_05_03.pdf.
Pentru a preveni un blocaj din cauza suprasolicitării aplicației informatice, recomandăm accesarea link-ului https://depunerefotovoltaice.afm.ro/ și de pe pagina de facebook AFM – https://www.facebook.com/profile.php?id=100064892042624

Articole similare

Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila...

Copilă de 13 ani, agresată sexual de unchiul său. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă după ce o copilă de doar 13 ani ar fi fost agresată sexual...

Nicușor Dan, felicitat telefonic de Marcel Ciolacu după rezultatele alegerilor: „Mi-a zis că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, spune că, după rezultatul alegerilor, premierul Marcel Ciolacu l-a sunat să-l felicite...