Câinele polițist Tama a găsit o bătrână din Dolj dată dispărută de către familie

Data:

Share post:

O bătrână din Murgași, județul Dolj, dată dispărută de către familie, a fost găsită, vineri dimineața, după aproximativ trei ore de căutări, cu ajutorul câinelui polițist Tama. 

Fiica femeii a fost cea care, noaptea trecută, a sunat la poliție și a semnalat dispariția bătrânei.

„La scurt timp de la sesizare, au fost constituite echipe de căutare formate din polițiști ai Secției nr. 5 Poliție Rurală Pielești, Serviciului Criminalistic Dolj și polițiști din cadrul Compartimentului Conductor Câini al Poliției Municipiului Craiova, însoțiți de câinele Tama. Aceștia au procedat la efectuarea de căutări și verificări, iar cu ajutorul câinelui polițist Tama, sub coordonarea agentului șef principal Argetoianu Alexandru, în jurul orei 07.00, bătrâna a fost găsită în proximitatea imobilului său, înfrigurată și dezorientată, fiind încredințată fiicei sale”, arată IPJ Dolj.

Tama, câinele polițist, este atestat în căutare și salvare în mediul natural, iar din anul 2015 a dus la bun sfârșit, cu succes, nenumărate misiuni în găsirea persoanelor dispărute.

Articole similare

Valea Oltului BLOCATĂ. Lucrările de defrişare continuă şi în weekend (VIDEO)

Este ziua a şasea a operațiunilor de defrișare pe Valea Oltului (zona Boița – Lazaret). Lucrările continuă și...

Arestat preventiv după ce, băut şi fără permis, s-a răsturnat cu maşina pe un câmp. În urma accidentului, un tânăr a murit

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Băileşti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile...

Restricţii în trafic, din cauza Codului Roşu de caniculă

Sâmbătă şi duminică, în zilele cu cod roşu de caniculă, CNAIR a instituit restricţii de tonaj pe autostrăzi,...

Incendiu de vegetaţie uscată, la marginea Slatinei, în zona Sărăceşti (VIDEO)

Un incendiu vegetaţie uscată a izbucnit, vineri după-amiază, în Slatina, în zona Sărăceşti. Mai multe autospeciale de pompieri intervin...