Căprioară găsită bolnavă lângă doi pui morți, în spatele unei pensiuni

Data:

Share post:

O căprioară rănită a fost găsită în spatele unei pensiuni și avea lângă ea doi pui morți. Turistul care a găsit animalul a anunțat autoritățile.

Un turist a găsit în spatele unei pensiuni din județul Cluj o căprioară bolnavă care avea lângă ea doi pui morți. Turistul care a găsit animalul a anunțat autoritățile.

Citește și Vasele ceramice de la Horezu, la modă în întreaga lume. Cumpărate de decoratori celebri

Cei de la Transylvania Wildlife Rescue s-au ocupat de salvarea căprioarei și cum trebuie să facem când găsim o căprioară. „Un turist cu suflet mare ne anunță ca lângă pensiune se afla o căprioara care are probleme, bolnavă. Mulțumim! La primirea telefonului care ne anunța despre o căprioară nemișcată de câteva ore, chiar in spatele unei pensiuni, lucru foarte rar și bizar, am contactat imediat responsabilul acelui fond cinegetic si in final am ajuns la cine trebuie. 
Ba chiar vânătorii ne-au întărit convingerea că aceste femele sunt foarte importante pentru ei și vânătoarea doar pentru mâncare iese din calcul, după cum cred mulți. ATENȚIE! Era in loc izolat, la munte, fără clinici veterinare și departe de Cluj”, transmite Transylvania Wildlife Rescue, parte din ONG-ul Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului. (Monitorul de Cluj)

Foto: captură ecran video Transylvania Wildlife Rescue – Facebook

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Articole similare

Programul Casa Verde Fotovoltaice, blocat în instanţă

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat marți că Programul Casa Verde Fotovoltaice va fi suspendat în urma unei...

Primarul Emil Moţ a inaugurat noua sală de sport nouă de la Şcoala „Vlaicu Vodă” Slatina

Sala de sport construită de Primăria Slatina pentru Şcoala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a fost inaugurată, miercuri, de primarul...

Fost ministru al Justiţiei trimis în judecată după ce a lovit un motociclist cu maşina

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de vătămare din culpă în...

Copile agresate sexual şi ameninţate cu moarte într-un autobuz (VIDEO)

Scene şocante s-au petrecut zilele trecute într-un autobuz din Galaţi. Două adolescente de 16 ani au fost agresate...