Captură de 1,1 milioane de dolari la pescuit. Ce a „prins” o primăriţă

Data:

Share post:

Primarul oraşului Tampa din statul american Florida, Jane Castor, care pescuia împreună cu familia sa în Florida Keys, s-a ales cu o „captură” neaşteptată: un pachet cu aproape 32 de kilograme de cocaină în valoare de 1,1 milioane de dolari, conform DPA/TCA.

Primarul Jane Castor a declarat pentru postul de televiziune din Tampa WFLA-TV că se afla într-o barcă împreună cu familia şi se îndrepta spre port când fratele ei a observat nişte resturi. Ei s-au apropiat mai mult deoarece, după cum a povestit edilul, peştii mai mici au tendinţa de a se aduna sub resturi, în căutarea umbrei.

„Cu cât ne apropiam, mi-am dat seama că era un pachet de cocaină”, a declarat Castor, care a fost poliţistă la narcotice timp de opt ani în departamentul de poliţie din Tampa şi şefă a acestei instituţii pe o perioadă de şase ani. În pachetul înfăşurat în plastic au fost găsite peste 20 de pachete mai mici, decorate cu fluturi albaştri şi mov.

După ce Castor a tras pachetul în barcă, a anunţat biroul şerifului din comitatul Monroe. Agenţi ai Poliţiei de Frontieră din SUA au confirmat ulterior conţinutul şi valoarea pachetului.

„În weekend, agenţii Poliţiei de Frontieră din Sectorul Miami au confiscat 70 de livre (aproape 32 de kilograme) de cocaină descoperite de o persoană aflată într-o barcă de agrement în Florida Keys. Valoarea stradală aproximativă a acestor droguri se ridică la aproximativ 1,1 milioane de dolari”, a scris pe rețelele sociale agentul şef al patrulei Walter N. Slosar.

Jane Castor obişnuieşte să facă această excursie la pescuit în timpul verii de aproape un deceniu, după cum a declarat pentru ziarul Tampa Bay Times. Anul acesta, ea a fost însoţită fratele său, de fiul ei şi de prietena acestuia. Captura sa obişnuită constă în mahi-mahi (peşte-delfin) şi homar spinos, potrivit HotNews.

Articole similare

Simona Halep, lovitură financiară uriașă, în ciuda suspendării

Deși Simona Halep este suspendată pentru patru ani din tenis pentru dopaj, fosta campioană a României nu o...

Piedone va candida la Primăria Capitalei. Un scenariu care le dă fiori lui Nicușor Dan și Gabriela Firea

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, a spus că se teme doar de „candidatul PSD, indiferent cine este el, pentru...

De Mezzo vrea competiţie internă pentru desemnarea candidatului la Slatina: În 2016, Marius Bălaşa a luat aproape 3.000 de voturi peste partid

Preşedintele interimar al PNL Slatina, Mario De Mezzo, a declarat în cadrul celei mai recente conferinţe de presă...

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...