Carmen Iohannis se pozează cu elevii în timp ce colegii săi fac grevă pentru salarii (VIDEO)

Data:

Share post:

În timp ce mii de profesori au ieşit astăzi în stradă, în cea de-a patra zi de grevă generală organizată de sindicaliştii din educaţie, prima doamnă, Carmen Iohannis, se pozează cu elevii.

Soția președintelui Klaus Iohannis a mers pe Bulevardul Magheru, alături de un grup de elevi, unde așteaptă cele două delegații care vizitează Sibiul. ”Nu am venit aici să discutăm evenimente politice, suntem aici, alături de copii să ne întâlnim cu cei doi președinți”, a declarat Carmen Iohannis.

Ea este unul dintre cei 18 profesori de la ”Gheorghe Lazăr” care nu se află în grevă generală. Carmen Iohannis a mărturisit reporterilor aflați acolo că a venit la dorința elevilor săi. ”Ei au fost cei care au dorit să facă o fotografie cu cei doi președinți”, a spus aceasta.

Elevi aduşi de acasă

Președinții Klaus Iohannis și Frank-Walter Steinmeier se află astăzi în vizită în Sibiu. Colegiul Național Samuel von Brukenthal se află în grevă, elevii nu merg la școală, însă surse locale susțin că o parte dintre profesori au fost de acord să vină de acasă, alături de copii, pentru întâlnirea cu cei doi șefi de stat.

Președintele Iohannis are aici blocat un post la catedra de fizică încă din anul 2014, când a fost ales președintele României.
Cei doi președinți vor fi întâmpinați de directorul instituției, Monica Hay, și vor vizitata o clasă, în program figurând discuții cu elevii.

Articole similare

Trei motociclete implicate într-un accident rutier, în Vâlcea. Trei persoane la spital

O coliziune între trei motociclete s-a produs, marţi seara, pe drumul judeţean DJ 677D, în oraşul vâlcean Drăgăşani,...

Flori Roibu, în vârstă de 12 ani, căutată de poliţie după ce n-a mai venit acasă (UPDATE)

UPDATE: În urma căutărilor, minora a fost identificată de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, între localitățile Stolnici...

Cutremur de peste 5 grade pe Scara Richter în România

Un cutremur cu magnitudinea locală 5,2 grade pe Scara Richter s-a produs, marţi seara, în judeţul Arad, la...

Evaziunea fiscală din „păcănele” s-ar ridica la 90 milioane de euro pe an

90 de milioane de euro care ar fi trebuit să meargă la stat, sub formă de taxe, ajung...