Carmen Iohannis se pozează cu elevii în timp ce colegii săi fac grevă pentru salarii (VIDEO)

Data:

Share post:

În timp ce mii de profesori au ieşit astăzi în stradă, în cea de-a patra zi de grevă generală organizată de sindicaliştii din educaţie, prima doamnă, Carmen Iohannis, se pozează cu elevii.

Soția președintelui Klaus Iohannis a mers pe Bulevardul Magheru, alături de un grup de elevi, unde așteaptă cele două delegații care vizitează Sibiul. ”Nu am venit aici să discutăm evenimente politice, suntem aici, alături de copii să ne întâlnim cu cei doi președinți”, a declarat Carmen Iohannis.

Ea este unul dintre cei 18 profesori de la ”Gheorghe Lazăr” care nu se află în grevă generală. Carmen Iohannis a mărturisit reporterilor aflați acolo că a venit la dorința elevilor săi. ”Ei au fost cei care au dorit să facă o fotografie cu cei doi președinți”, a spus aceasta.

Elevi aduşi de acasă

Președinții Klaus Iohannis și Frank-Walter Steinmeier se află astăzi în vizită în Sibiu. Colegiul Național Samuel von Brukenthal se află în grevă, elevii nu merg la școală, însă surse locale susțin că o parte dintre profesori au fost de acord să vină de acasă, alături de copii, pentru întâlnirea cu cei doi șefi de stat.

Președintele Iohannis are aici blocat un post la catedra de fizică încă din anul 2014, când a fost ales președintele României.
Cei doi președinți vor fi întâmpinați de directorul instituției, Monica Hay, și vor vizitata o clasă, în program figurând discuții cu elevii.

Articole similare

Piese vedetă din bumbac: creează uşor garderoba de vară

Bumbacul este cu siguranţă unul dintre materialele verii. Uşor de purtat, plăcut la atingere, durabil şi foarte versatil,...

Mai multe persoane audiate, în cazul fetiţei care ar fi sărit de la etajul unui bloc din Balş

Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu şi a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de...

Trafic rutier blocat pe un drum din Olt, din cauza unui accident 

În acest moment, traficul rutier pe Drumul Național 65 – European 574 este blocat total, între localitățile Negreni...

Fonduri europene de peste 177 milioane euro atrase de CJ Olt pentru drumurile din județul Olt. S-a semnat contractul de finanţare

Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, a semnat vineri cel mai important proiect de modernizare a infrastructurii rutiere...