Ce cămăși de vară sunt esențiale în garderoba fiecărui bărbat?

Data:

Share post:

Vara este sezonul distracțiilor nesfârșite, al întâlnirilor cu prietenii, al petrecerii timpului în aer liber, dar și al disconfortului cauzat de temperaturile ridicate. Totuși, există mai multe modalități prin care bărbații își pot minimiza disconfortul resimțit, dar fără să își compromită stilul. Căldura nu ține cont dacă trebuie să mergeți la serviciu, dacă sunteți blocat în trafic în soarele torid de amiază, dacă vă întâlniți cu prietenii după programul de muncă la un restaurant elegant sau dacă vă petreceți seara în compania persoanei dragi. Ceea ce își doresc majoritatea bărbaților este să arate excelent de dimineață și până seara, în ciuda temperaturilor ridicate și a disconfortului pe care acestea îl creează. O cămașă elegantă de vară poate fi soluția perfectă pentru a obține un aspect grozav, fără să vă compromiteți confortul.

Iată câteva tipuri de cămăși esențiale pentru sezonul de vară care vă ajută să arătați grozav și să vă simțiți relaxat:

Cămăși de in

Sezonul cald se apropie cu pași repezi, așa că verificați colecția de cămăși de in de la Maxwear, inul fiind unul dintre cele mai recomandate materiale pentru anotimpul cald. De fapt, inul are o istorie foarte îndelungată. Vechii mesopotamieni îl foloseau pentru a indica statutul oamenilor. Dată fiind valoarea sa semnificativă, inul a fost folosit și ca monedă în Egiptul Antic. În prezent, inul este considerat unul dintre cele mai calitative materiale. Inul este o țesătură ușoară și respirabilă, realizată din fibrele plantei de in. De obicei, inul este recoltat manual pentru a se aduna astfel cele mai lungi fibre posibile. Inul este un material folosit încă din cele mai vechi timpuri și va continua să fie așa, tocmai datorită eficienței  sale pe vreme caldă. O cămașă de in oferă confort, dar totodată asigură un aspect plăcut. Totuși, optați pentru o cămașă de in cu un design simplu, fără accesorii, cum ar fi nasturi de mari dimensiuni sau buzunare. Un dezavantaj al inului ar fi acela că se șifonează foarte ușor, așa că aveți grijă să depozitați piesele vestimentare din in pe umerașe. O cămașă simplă din in va fi mai ușor de călcat și de întreținut. Un alt truc ar fi acela să optați pentru piese vestimentare de culoare mai închisă, care maschează cutele. Cămășile de vară pentru bărbați realizate din in reprezintă modalitatea elegantă și atemporală de a vă menține stilul și confortul în ciuda căldurii intense.

Cămăși din poplin pentru vară

O alternativă la cămășile din in pentru bărbați ar fi cămășile din poplin. Poplinul este o țesătură de bumbac deosebit de apreciată, deoarece oferă avantajele bumbacului, însă este la fel de moale și de confortabilă precum mătasea. Poplinul este una dintre cele mai versatile țesături pentru cămăși, obținându-se atât cămăși casual, cât și cămăși formale. În plus, poplinul este disponibil într-o varietate de modele, de la modelul clasic gingham până la imprimeul tartan. În ceea ce privește culorile, optați pentru alb, crem, bej, gri, însă la fel de bine puteți experimenta și cu dungi, pasteluri sau cu imprimeurile mai sus menționate.

Cămăși cu imprimeu îndrăzneț

Dacă doriți să ieșiți în evidență, atunci alegeți cămășile cu un imprimeu mai curajos, cum ar fi imprimeul Paisley sau chiar un imprimeu floral. Imprimeul Paisley este specific din cele mai vechi timpuri Imperiului Persan-Sasanian, însă în prezent, este foarte comun mai ales pe cravate și pe batistele de buzunar. Dacă veți purta o pereche de pantaloni uni, atunci o cămașă cu imprimeu Paisely este mai mult decât potrivită pentru o întâlnire casual. Dacă sunteți adeptul unui stil vestimentar ultra-casual, puteți opta pentru cămăși cu imprimeu floral. În cele din urmă, încercați să echilibrați cămășile cu imprimeuri îndrăznețe cu contraste subtile de culoare, cum ar fi două nuanțe diferite de gri sau albastru.

Articole similare

Vlad Pascu cere să fie judecat în arest la domiciliu după ce a ucis doi tineri cu maşina drogat fiind

Vlad Pascu, autorul accidentul de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit, a cerut, marţi,...

EXPLOZIE urmată de un incendiu într-un apartament. Un bărbat a suferit arsuri

Un bărbat a suferit arsuri la mâini şi la picioare, marţi, în urma unei explozii care s-a produs...

Se deschide o nouă fabrică de componente auto pentru Dacia şi Ford. Apar sute de locuri de muncă

O nouă fabrică va fi deschisă în acest an în România şi ca crea sute de locuri noi...

Detectoare de fum şi monoxid de carbon, montate de ISU Olt în localităţile din judeţ unde s-au produs cele mai multe incendii de gospodării...

În cadrul campaniei desfășurate la nivel național, Detector pentru viață, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt a primit...