Ce spune despre tine culoarea de la manichiură. Oja aleasă te poate da de gol

Data:

Share post:

Culoarea ojei pe care o alegi poate spune multe despre personalitatea ta, dar și despre starea de spirit. Înainte de a merge la manichiură este bine să te interezi despre principiile Feng Shui și despre cum îți pot afecta unele culori enegia.

Culoarea ojei pe care o alegi poate spune multe despre personalitatea ta! Puține femei știu că există o legătură puternică între culori și energie, în special în practica Feng Shui, arta chineză veche a armonizării mediului înconjurător, și că trebuie să fie atente atunci când își fac manichiura și aleg o anumită ojă.

Roșu: Pasiune și încredere

În practica Feng Shui, roșul este asociat cu energia Yang, puternică și pasională. Se spune că femeile care aleg oja roșie sunt încrezătoare și puternice. Această culoare stimulează vitalitatea și exprimă o personalitate independentă și plină de viață.

Roz: Tandrețe și armonie

Rozul este culoarea Yin, calmă și blândă, asociată cu iubirea, tandrețea și armonia. În Feng Shui, rozul este asociat cu romantismul. Se spune că femeile care aleg ojă roz sunt foarte prietenoase și deschise către o nouă relație. Această culoare poate să îți ofere o atmosferă de confort și liniște.

Alb: Puritate și claritate

Albul este considerat în Feng Shui ca fiind simbolul purității, clarității și inocenței. Se spune că femeile care se dau cu ojă albă sunt meticuloase, organizate și serioase. Manichiura albă te ajută să te conectezi cu esența ta interioară și să-ți găsești pacea interioară.

Negru: Mister și eleganță

În Feng Shui, negrul este considerat o culoare puternică, asociată cu misterul și eleganța. Alegând o manichiură neagră, exprimi o personalitate sofisticată, puternică și enigmatică. Femeile care aleg ojă neagră sunt dornice de adrenalină și de noi provocări.

Auriu: Abundență și prosperitate

Auriul este considerat în Feng Shui, culoarea bogăției, a abundenței și a prosperității. Femeile care folosesc ojă aurie transmis o vibrație puternică și nobilă. Se mai zice că le place să
trăiască în lux și în opulență.

despre

Culorile pe care le alegem ne pot influența enegia

Potrivit principiilor Feng Shui, culorile pe care le alegem pentru manichiură pot influența subtil energia și armonia noastră interioară. Prin alegerea culorii de la manichiură în conformitate cu principiile Feng Shui, ne putem îmbunătăți armonia interioară și le putem arăta celor din jur mai multe despre personalitatea noastră, potrivit Ego.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...