Cel mai longeviv primar din România a pierdut alegerile la o diferență infimă

Data:

Share post:

Emil Cătănoiu, primar PSD de 34 de ani în comuna Căpreni din județul Gorj, a pierdut alegerile la o diferență de două voturi.

Emil Cătănoiu a candidat pentru al nouălea mandat la Primăria Căpreni. „Am participat recent la o întrunire a Asociației Comunelor din România și am constatat acolo că sunt singurul primar din țară cu opt mandate plus încă doi ani, din 1990 și până în 1992, când s-au organizat alegeri“, spunea primarul din Căpreni.

El a pierdut alegerile la o diferență de numai două voturi, în fața candidatului AUR Radu Bârdăcel, conform publicațiilor locale Pandurul și Viața Gorjului. Înainte de a conduce comuna gorjeană, Cătănoiu a fost trei ani viceprimar. „Am câștigat la două voturi, le mulțumesc tuturor”, a transmis Radu Bîrdăcel, viitor primar al localității Căpreni.

Articole similare

Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila...

Copilă de 13 ani, agresată sexual de unchiul său. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă după ce o copilă de doar 13 ani ar fi fost agresată sexual...

Nicușor Dan, felicitat telefonic de Marcel Ciolacu după rezultatele alegerilor: „Mi-a zis că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, spune că, după rezultatul alegerilor, premierul Marcel Ciolacu l-a sunat să-l felicite...