Cel mai vârstnic consilier local USR, dur cu Dacian Cioloş: Ca politician, vă rog să-i lăsaţi pe ceilalţi. Ce spune despre Cristian Ghinea

Data:

Share post:

Constantin Stănilă, cel mai vârstnic consilier local al USR Olt, la 85 de ani, l-a criticat dur pe Dacian Cioloş, despre care spune că nu are stofă de politician şi mereu a căutat locurile „cele călduţe” de la Bruxelles. Nici Cristian Ghinea, autorul PNRR, nu a scăpat de criticile fostului profesor de la Iancu Jianu, afirmând că fostul ministru al Fondurilor Europene ar fi primit o notă de trecere, dacă i-ar fi fost elev.

Constantin Stănilă crede că USR a avut mai mult de pierdut, atunci când Dacian Cioloş l-a condus.

„Mie nu-mi venea să cred. Am zis demult şi am spus: domnul Cioloş nu este un politican. Vă spun sincer, tot ceea ce făcea nu avea niciun fel e conţinut. Iar, ce a făcut între timp, practic a încercat să stagneze USR-ul, a încercat să-i oprească evoluţia. Lucru acesta nu l-am înţeles. I-aş spune şi în faţă, dacă a avea ocazia: „domnule Cioloş, poate pentru altă funcţie sunteţi bun!. Tot timpul, la Bruxelles, aţi căutat locurile cele călduţe şi le-aţi ocupat. În continuare, aveţi aceleaşi gânduri. Ca politician, vă rog să-i lăsaţi pe ceilalţi, pentru că nu aveţi stofă de politician. Sincer, vă spun””, a declarat seniorul USR.

În ceea ce priveşte candidura europarlamentarului REPER la europarlamentare, Constantin Stănilă spune că „nu are nicio şansă”.

„Înseamnă că nu are puterea de a vedea. De a simţi lucrurile. Trebuie să vezi pentru ce poţi să candidezi. Trebuie să simţi. E clar cu domnul Cioloş. Încearcă, are acest drept, însă spun că va avea o mare dezamăgire”, a mai spus Constantin Stănilă.

Despre Cristian Ghinea, profesorul Stănilă spune că ar primi o notă de trecere, dacă i-ar fi elev.

„L-am urmărit. A făcut şi lucruri bune şi cred că cele bune sunt preponderente. Aş vrea să mă opresc aici. Dacă îl aveam elev, să zic că promova. Nu cu o medie mare, dar promova. Are anumite calităţi”, a conchis el.

Constantin Stănilă este consilier local USR în comuna Iancu Jianu şi, chiar dacă are 85 de ani, nu s-a retras din viaţa publică. El este activ în legislativul local, are iniţiative şi participă la dezbaterile ce vizează comunitatea.

Articole similare

Se fac angajări, la stat. Mai multe posturi scoase la concurs, în Olt

Mai multe instituţii publice din judeţul Olt fac angajări, în această perioadă, pentru cele mai multe dintre posturile...

Bărbat rănit din cauza vântului puternic. Remorca unui camion s-a dezmembrat şi a lovit un TIR

Un bărbat, în vârstă de 56 de ani a fost rănit, marţi, după ce remorca unui camion s-a...

Percheziții la Aeroportul din Otopeni. Sunt vizate contracte de închiriere a unor spații comerciale

Procurorii DNA au descins astăzi la Aeroportul Henri Coandă din Otopeni. Aceştia anchetează contractele de închiriere a spațiilor...

Schimbări cu privire la pensiile speciale. Comisiile de specialitate din Senat au adoptat mai multe amendamente

Senatorii au dezbătut, marți, în ședințele de specialitate proiectul legilor speciale și amendamentele convenite în Coaliție. Amendamentele propuse...