Cel mai vârstnic consilier local USR, dur cu Dacian Cioloş: Ca politician, vă rog să-i lăsaţi pe ceilalţi. Ce spune despre Cristian Ghinea

Data:

Share post:

Constantin Stănilă, cel mai vârstnic consilier local al USR Olt, la 85 de ani, l-a criticat dur pe Dacian Cioloş, despre care spune că nu are stofă de politician şi mereu a căutat locurile „cele călduţe” de la Bruxelles. Nici Cristian Ghinea, autorul PNRR, nu a scăpat de criticile fostului profesor de la Iancu Jianu, afirmând că fostul ministru al Fondurilor Europene ar fi primit o notă de trecere, dacă i-ar fi fost elev.

Constantin Stănilă crede că USR a avut mai mult de pierdut, atunci când Dacian Cioloş l-a condus.

„Mie nu-mi venea să cred. Am zis demult şi am spus: domnul Cioloş nu este un politican. Vă spun sincer, tot ceea ce făcea nu avea niciun fel e conţinut. Iar, ce a făcut între timp, practic a încercat să stagneze USR-ul, a încercat să-i oprească evoluţia. Lucru acesta nu l-am înţeles. I-aş spune şi în faţă, dacă a avea ocazia: „domnule Cioloş, poate pentru altă funcţie sunteţi bun!. Tot timpul, la Bruxelles, aţi căutat locurile cele călduţe şi le-aţi ocupat. În continuare, aveţi aceleaşi gânduri. Ca politician, vă rog să-i lăsaţi pe ceilalţi, pentru că nu aveţi stofă de politician. Sincer, vă spun””, a declarat seniorul USR.

În ceea ce priveşte candidura europarlamentarului REPER la europarlamentare, Constantin Stănilă spune că „nu are nicio şansă”.

„Înseamnă că nu are puterea de a vedea. De a simţi lucrurile. Trebuie să vezi pentru ce poţi să candidezi. Trebuie să simţi. E clar cu domnul Cioloş. Încearcă, are acest drept, însă spun că va avea o mare dezamăgire”, a mai spus Constantin Stănilă.

Despre Cristian Ghinea, profesorul Stănilă spune că ar primi o notă de trecere, dacă i-ar fi elev.

„L-am urmărit. A făcut şi lucruri bune şi cred că cele bune sunt preponderente. Aş vrea să mă opresc aici. Dacă îl aveam elev, să zic că promova. Nu cu o medie mare, dar promova. Are anumite calităţi”, a conchis el.

Constantin Stănilă este consilier local USR în comuna Iancu Jianu şi, chiar dacă are 85 de ani, nu s-a retras din viaţa publică. El este activ în legislativul local, are iniţiative şi participă la dezbaterile ce vizează comunitatea.

Articole similare

UPDATE | Accident GRAV în județul Olt. Patru mașini implicate, o persoană încarcerată (FOTO)

UPDATE 2: Bilanț final: 12 persoane implicate, 9 persoane transportate la UPU Slatina, 3 persoane au fost monitorizate...

Emil Moţ a aprins iluminatul festiv şi a deschis Târgul de Crăciun al Slatinei. Mii de slătineni au fost prezenţi (FOTO&VIDEO)

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a dat vineri seară startul oficial al Sărbătorilor de Iarnă. Edilul a aprins iluminatul...

Un tânăr din Slatina s-a ales cu dosar penal după ce, băut fiind, a urcat la volanul unei maşini

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Slatina, este cercetat penal după ce, noaptea trecută, a...

Ziua Naţională. Sărbătoare cu aproape 3.000 oameni, la Slatina (FOTO)

Aproape 3.000 de persoane au participat, vineri dimineaţă, la evenimentele desfăşurate cu ocazia Zilei Naţionale a României, la...