CFR Călători suplimentează numărul de trenuri pentru vacanța de 1 Mai și de Paște

Data:

Share post:

CFR Călători a anunțat ce trenuri suplimentare va introduce începând cu ziua de 30 aprilie, pentru vacanța de 1 Mai și pentru perioada Paștelui (sărbătoare care va fi pe data de 5 mai). Vor fi trenuri directe către Litoral din orașe precum Sighetu Marmației, Iaşi, Suceava, Oradea sau Satu Mare.

Biletele trebuie cumpărate cu mult timp înainte, fiindcă sigur va fi cerere mare, mai ales pe ruta Brașov – București – Constanța. În perioada minivacanței 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai 2024, pasagerii au în plus faţă de trenurile existente în programul obișnuit de circulaţie mai multe legături spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia, cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi, Suceava, Oradea, Arad, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmației, Bistrița Nord, Cluj Napoca, Brașov, spune CFR Călători.

La ce oră vor pleca spre Litoral trenurile din câteva orașe mai importante: Iași (21.15), Suceava Nord (20.25), Oradea (14.45), Arad (17.48), Deva (20.19), Satu Mare (16.20), Baia Mare (17.50), Cluj (20.03), Craiova (2.03).

De menționat că trenul IR 1922 de la Oradea va circula pe rută ocolită, via Arad – Deva – Târg Jiu – Craiova, pentru că este închisă circulația câțiva ani între Oradea și Cluj. 19 ore va dura drumul Oradea – Mangalia, din cauza zonelor cu restricții. Călătoria Satu Mare – Mangalia va dura 19 ore și jumătate, via Cluj – Bistrița.

CFR Călători spune că va asigura „un program de transport special” cu toate vagoanele disponibile. CFR Călători recomandă pasagerilor cumpărarea cu anticipație a legitimaţiilor de călătorie.

Articole similare

Ce este Parlamentul European și ce rol are

Ce este Parlamentul European și ce rol are sunt chestiuni de mare interes în această perioadă. Mai ales...

Ludovic Orban și-a sărbătorit ziua de naștere la Brăila

Liderul Forța Dreptei Ludovic Orban a mărturisit că-l leagă multe amintiri de Orașul Brăila • fostul premier s-a...

Scenariu lansat de Dîncu: Mircea Geoană ar putea ajunge în finala prezidenţială

Liderul social-democrat Vasile Dîncu a afirmat, sâmbătă, în emisiunea Insider electoral de la Prima TV, că secretarul general...

Eduard Hellvig: Guvernarea sau politica de dragul funcţiilor sau a cifrelor este mereu un blestem pentru un partid

Eduard Hellvig a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii a 149 de ani de liberalism în România. Fostul...