Cinci proxeneţi din Corabia, reţinuţi pentru 24 de ore. Ar fi forţat tinere să se prostitueze în Franţa şi Germania

Data:

Share post:

Cinci proxeneţi din Corabia au fost reţinuţi de procurori şi urmează să fie prezentaţi unei instanţe, cu propunerea arestării preventive.

Cei cinci ar fi forţat tinere să se prostitueze în Franţa şi Germania.

Potrivit procurorilor, unul dintre bărbaţi, Z.M., în perioada 2011 – 2016 a determinat și i-a înlesnit practicarea prostituției pe teritoriul Germaniei a unei persoane vătămate, obținând sume de bani de pe urma practicării prostituției de către aceasta, sume de bani transferate în România, precum și o cotă parte de jumătate dintr-un imobil din orașul Corabia, județul Olt, iar în perioada 2016 – 2021, în aceeași împrejurarea, a obținut sume de bani de pe urma practicării prostituției pe teritoriul Germaniei de către o martoră, sume de bani transferate în România.

Un alt bărbat, Z.V. ,în perioada 2014 – Aprilie 2017 i-a înlesnit unei martore practicarea prostituției pe teritoriul Germaniei, obținând sume de bani de pe urma practicării prostituției de către aceasta, sume de bani transferate în România.

Totodată, inculpatul G.F., în perioada 2014 – 2020 a determinat o martoră la practicarea prostituției pe teritoriul Franței și Germaniei, obținând sume de bani de pe urma practicării prostituției de către aceasta, sume de bani transferate și folosite de către inculpat sau în folosul acestuia în România.

G.I.-C. este un alt proxenet despre care anchetatorii spun că, în perioada 2019-2022, a obținut sume de bani de pe urma practicării prostituției de către o persoană vătămată pe teritoriul Germaniei, sume de bani transferate în România.

De asemenea, Z.D. în perioada 2010 – 2018, i-a înlesnit și a obținut sume de bani de pe urma practicării prostituției de către o martoră pe teritoriul Germaniei, sumele de bani obținute fiind transferate în România.

„Inculpaţilor li s-au adus la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţiile, în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală, urmând să fie prezentaţi la data de 18.08.2023 Judecătoriei Corabia, cu propunere de arestare preventivă”, transmit procurorii.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...