Cinci proxeneţi din Corabia, reţinuţi pentru 24 de ore. Ar fi forţat tinere să se prostitueze în Franţa şi Germania

Data:

Share post:

Cinci proxeneţi din Corabia au fost reţinuţi de procurori şi urmează să fie prezentaţi unei instanţe, cu propunerea arestării preventive.

Cei cinci ar fi forţat tinere să se prostitueze în Franţa şi Germania.

Potrivit procurorilor, unul dintre bărbaţi, Z.M., în perioada 2011 – 2016 a determinat și i-a înlesnit practicarea prostituției pe teritoriul Germaniei a unei persoane vătămate, obținând sume de bani de pe urma practicării prostituției de către aceasta, sume de bani transferate în România, precum și o cotă parte de jumătate dintr-un imobil din orașul Corabia, județul Olt, iar în perioada 2016 – 2021, în aceeași împrejurarea, a obținut sume de bani de pe urma practicării prostituției pe teritoriul Germaniei de către o martoră, sume de bani transferate în România.

Un alt bărbat, Z.V. ,în perioada 2014 – Aprilie 2017 i-a înlesnit unei martore practicarea prostituției pe teritoriul Germaniei, obținând sume de bani de pe urma practicării prostituției de către aceasta, sume de bani transferate în România.

Totodată, inculpatul G.F., în perioada 2014 – 2020 a determinat o martoră la practicarea prostituției pe teritoriul Franței și Germaniei, obținând sume de bani de pe urma practicării prostituției de către aceasta, sume de bani transferate și folosite de către inculpat sau în folosul acestuia în România.

G.I.-C. este un alt proxenet despre care anchetatorii spun că, în perioada 2019-2022, a obținut sume de bani de pe urma practicării prostituției de către o persoană vătămată pe teritoriul Germaniei, sume de bani transferate în România.

De asemenea, Z.D. în perioada 2010 – 2018, i-a înlesnit și a obținut sume de bani de pe urma practicării prostituției de către o martoră pe teritoriul Germaniei, sumele de bani obținute fiind transferate în România.

„Inculpaţilor li s-au adus la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţiile, în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală, urmând să fie prezentaţi la data de 18.08.2023 Judecătoriei Corabia, cu propunere de arestare preventivă”, transmit procurorii.

Articole similare

Începe procedura de licitație pentru construcția unui nou lot al autostrăzii Craiova – Filiași

CNAIR a transmis astăzi la ANAP pentru validare  documentația pentru atribuirea contractului necesar construcției Lotului 2 (14,4 km)...

Laura Lavric, anchetată penal după ce ar fi lovit un solist la o nuntă

Interpreta de muzică populară Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit un alt solist, la o nuntă...

Bărbat săltat de poliţişti după ce a ameninţat trecătorii cu un pistol airsoft

Un bărbat care ameninţa, astăzi, trecătorii cu un pistol airsoft în zona centrală a municipiului Satu Mare a...

Polițiste arestate după ce au scos din camera de corpuri delicte aproape 1000 de litri de alcool și trei lansete de pescuit

Situaţie halucinantă la Suceava. Două polițiste, o angajată de la Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, un angajat de...