Cinci traficanţi de droguri din Dolj, arestaţi preventiv. Vindeau doza de cocaină cu 450 lei

Data:

Share post:

Patru bărbaţi şi o femeie, cu vârste între 21 și 29 de ani, traficanţi de cocaină din judeţul Dolj, au fost arestaţi preventiv, în urma unor percheziţii desfăşurate de poliţişti şi procurorii DIICOT.

În cadrul acțiunii, au fost puse în executare 8 mandate de percheziţie domiciliară, fiind descoperite şi ridicate cantităţi de cocaină, tablete având ca substanţă activă alprazolam, cântare de precizie, obiecte purtătoare de urme, 46 de cartuşe cu glonţ şi 7 telefoane mobile.

Anchetatorii susţin că patru bărbaţi şi o femeie, cu vârste între 21 și 29 de ani, din judeţul Dolj, sunt bănuiţi că, pe parcursul anului 2023, acționând în baza aceleiași rezoluții infracționale, ar fi procurat, deținut  și vândut cocaină (drog de mare risc) unor consumatori din județul Dolj, cu prețul de 450 de lei pentru o doză.

Cele cinci persoane au fost conduse la audieri, iar în baza probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T – S.T. Craiova a dispus reținerea acestora, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic intern de droguri de mare risc, în formă continuată.

În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunere de  arestare preventivă a celor cinci persoane, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

La activități au participat şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

Articole similare

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...

Două fete de 15 ani s-au aruncat de la înălţime. Ambele au murit, una dintre ele şi-a anunţat mama că urmează să se sinucidă

Două fete de 15 ani au murit, sâmbătă, după ce s-au aruncat de la o înălţime de aproximativ...

Copiii de la GPP Nr. 2 Slatina au donat către zeci de familii in judeţul Olt

Grădinița cu program prelungit nr. 2 Slatina derulează în acest an școlar în parteneriat cu Școala sanitară Slatina...

Surse: Fostul primar al Slatinei, Minel Prina, ar urma să fie adus în țară, săptămâna viitoare. El este condamnat pentru corupție

Fostul primar al Slatinei Minel Prina condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare în acelaşi dosarul în...