Cine a fost actrița faimoasă iubită de „Sandokan” ? Celebritatea îi desparte. Moare la doar 50 ani

Data:

Share post:

Iubirea neîmplinită a lui „Sandokan” moare la numai 50 de ani. A fost o mare vedetă de film mai ales în India. Actorul care l-a jucat pe Sandokan va avea o viață plină de mari tragedii.

Iubirea neîmplinită a lui „Sandokan” (actorul Kabir Bedi) moare la numai 50 de ani. Parveen Babi a fost o mare vedetă de film, mai ales în India. Actorul care l-a jucat pe Sandokan va avea o viață plină de mari tragedii.

Vă amintiți de Sandokan, filmul și apoi serialul, care au marcat o generație de români? Actorul se numea Kadir Bedi și era de origine indiană, dar a cunoscut un mare succes în Italia.

Printre primele roluri ale lui Bedi la Bollywood se numără „Kuchhe Dhaage” (1973), „Ishk Ishk Ishk” (1974) și „Nagin” (1976). „Mi-am dat seama foarte repede că, dacă nu știu să dansez, nu aș putea fi un om de frunte în Bollywood. Așa că am știut că trebuie să caut o carieră în străinătate. Italienii au fost cei care mi-au dat ocazia să vin în Italia, oferindu-mi acest rol iconic al lui Sandokan”, a spus Bedi.

Actorul va avea două căsătorii eșuate, a falimentat, iar unul dintre fiii săi s-a sinucis.

A iubit în taină o actriță uriașă de la Bollywood, pe Parveen Babi.

În anii ’70, Kabir Bedi (Sandokan) nu era o mare vedetă în India. Dar în Europa, în acea perioadă, actorul era una dintre cele mai cunoscute figuri, datorită succesului înregistrat de serialul său italian, Sandokan. La acea vreme, Kabir se întâlnea cu colega actriță Parveen Babi (foto jos).

Sandokan

Sandokan, un serial în șase părți, a fost difuzat în 1976 cu un succes uriaș, ceea ce a dus la un remake intitulat The Return of Sandokan în 1977. Serialul și filmul, bazate pe celebrul erou pirat, l-au făcut pe Kabir un nume cunoscut în țară.

În același timp, Parveen era o mare vedetă în India, după ce apăruse în succese precum Deewar și Amar, Akbar, Anthony.

Vorbind despre relația lor, Kabir și-a amintit: „Relațiile dintre vedete sunt dificile. Fiecare star are atât de multă presiune asupra timpului său. Există filmări, interviuri de presă și obligații sociale. Iar faptul că programele a două vedete se ciocnesc duce la tensiuni. Trebuie să faci multe sacrificii.

Iubirea neîmplinită a lui „Sandokan” moare la numai 50 de ani.

Eu nu am avut nicio problemă când am fost în India, pentru că știam că Parveen este o vedetă mai mare decât mine. Eu eram în ascensiune. Nu m-a deranjat pentru că eram convins că voi fi și eu o mare vedetă.”

Cu toate acestea, actorul din Sandokan a adăugat că, atunci când călătoreau în Italia, lui Parveen îi era greu să se adapteze la faptul că nu era ea „vedeta cea mai mare”, scrie presa din India.

„Dar când am ajuns în Italia și oamenii au început să o marginalizeze pe Parveen, am putut vedea resentimentele ei față de celebritatea mea. Nu era obișnuită să fie vioara a doua în fața mea. Dintr-o dată, eu eram vedeta, iar ea nu era. Și asta a supărat-o și pe ea. La aceasta se adăuga faptul că starea ei psihică se deteriora încet”, a adăugat el.

Avea o mare capacitate de a iubi

„Parveen a fost o femeie extrem de sensibilă și inteligentă. Avea o mare capacitate de a iubi. Ceea ce s-a întâmplat cu ea a fost extrem de tragic. Mi-a oferit o iubire enormă, un sentiment de unitate și, cu toate acestea, norul deteriorării stării ei psihice atârna deasupra noastră.

Tragedia bolii ei mintale s-a desfășurat în momentul în care eu treceam prin cel mai mare succes al meu în Europa, Sandokan. A fost o perioadă dificilă pentru mine. Dar, în același timp, îi mulțumesc pentru multele lucruri pe care mi le-a oferit, inclusiv dragostea”, a mai spus actorul.

Starea de sănătate a lui Parveen a fost din ce în ce mai șubredă.

Parveen Babi și Kabir s-au despărțit la sfârșitul anilor 1970. Până atunci, ea s-a confruntat cu o stare psihică în deteriorare, care mai târziu avea să fie diagnosticată cu schizofrenie paranoică. Cu toate acestea, Parveen a continuat să nege diagnosticul, numindu-l o conspirație. A murit în 2005, la vârsta de 50 de ani.

Cum a ajuns în Sandokan

Kabir Bedi, actor necunoscut la acel moment, s-a prezentat la o audiție pentru rolul lui Tremal-Naik. În ciuda fizicului „grăsuț”, producătorii l-au ales pe Bedi pentru rolul protagonistului Sandokan. Actorul a fost, prin urmare, obligat să se antreneze puternic și a învățat să călărească cai și să înoate.

Sandokan

Pentru rolul Marianna, Sollima a vrut-o mult pe actrița franceză Carole André, opunându-se producătorilor care preferau în schimb o actriță italiancă.

Articole similare

Începe procedura de licitație pentru construcția unui nou lot al autostrăzii Craiova – Filiași

CNAIR a transmis astăzi la ANAP pentru validare  documentația pentru atribuirea contractului necesar construcției Lotului 2 (14,4 km)...

Laura Lavric, anchetată penal după ce ar fi lovit un solist la o nuntă

Interpreta de muzică populară Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit un alt solist, la o nuntă...

Bărbat săltat de poliţişti după ce a ameninţat trecătorii cu un pistol airsoft

Un bărbat care ameninţa, astăzi, trecătorii cu un pistol airsoft în zona centrală a municipiului Satu Mare a...

Polițiste arestate după ce au scos din camera de corpuri delicte aproape 1000 de litri de alcool și trei lansete de pescuit

Situaţie halucinantă la Suceava. Două polițiste, o angajată de la Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, un angajat de...