Ciobanul din Dolj care a ucis un om, în timp ce sacrifica un miel, reţinut de poliţişti. Totul ar fi pornit de la un conflict dintre cei doi

Data:

Share post:

Moartea bărbatului în vârstă de 45 de ani, din Dolj, mort după ce un cioban care sacrifica un miel l-a lovit cu cuţitul în piept, n-a fost accidentală. Potrivit anchetatorilor, totul s-a petrecut în urma unui conflict izbucnit între victimă şi ciobanul în vârstă de 49 de ani.

Ciobanul în vârstă de 49 de ani a fost reţinut de anchetatori, urmând să fie prezentat unei instanţe cu propunerea arestării preventive.

„Având în vedere concluziile preliminare formulate de medicul legist din cadrul I.M.L. Craiova, declarațiile fluctuante ale martorilor, precum și suspiciunile cu privire la împrejurările comiterii faptei, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, bărbatul de 49 de ani i-ar fi aplicat o lovitură cu un cutit bărbatului de 45 de ani, provocându-i leziuni ce au condus la decesul acestuia din urmă.

La data de 16 aprilie a.c., bărbatul de 49 de ani a fost retinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, urmând a fi propusă arestarea preventivă a acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...