Ciucă, despre „transferurile” de primari: „Racolările de primari, o calicie fără rost”

Data:

Share post:

Nicolae Ciucă a făcut un apel pentru oprirea racolărilor de primari între PNL şi PSD, susținând că fenomenul este „o calicie fără rost”.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a făcut un apel pentru oprirea racolărilor de primari între PNL şi PSD, el adăugând că acestea reprezintă „o calicie fără rost”.

Ciucă, despre „transferurile” de primari: „Racolările de primari, o calicie fără rost”
„Chiar dacă ne-am înţeles pe această temă, am considerat că există un ‘t 0’ în care nu se mai întâmplă chestiunea asta. Backgroundul celor două partide politice, au în spate o istorie a acestei confruntări, acestei lupte între PNL şi PSD. (…)

Şi atunci chestiile astea vin într-un anumit ritm pe care ne străduim să-l estompăm cât de mult se poate. Ca atare fac apel la toată lumea şi consider că este onest din partea noastră să oprim această… Lumea nu face altceva decât să râdă de noi”, a afirmat Ciucă, miercuri, la Antena 3.

Ciucă a menţionat că tema racolărilor de primari „a fost discutată franc în coaliţie”.

„Este o chestiune discutată foarte franc în coaliţie. Este un moment în care trebuie să ne oprim cu această practică. Dacă îmi daţi voie, este absolut o calicie fără rost.

În momentul de faţă, şi Partidul Social Democrat şi Partidul Naţional Liberal au o bază a primarilor, iar primarii merită această recunoaştere a activităţii pe care o fac în teritoriu, pentru că ei sunt cei care realizează acea legătură directă cu cetăţeanul, ei sunt cei care pe baza programelor de finanţare pun în practică proiectele.

Nu văd de ce trebuie să se realizeze această migraţie. Nu cred că vreunui primar îi place să i se pună întruna această etichetă de traseist”, a mai adăugat Ciucă.

Articole similare

Se cere demisia prefectului Ștefan Nicolae după ce a participat la mitingul neautorizat al PNL Slatina

PSD Olt cere demisia noului prefect Ștefan Nicolae, chiar în ziua în care acesta a depus jurământul. Președintele PSD...

Tânăr din Olt în comă după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor. S-a aruncat de la etaj

Tragedie în judeţul Olt. Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, se zbate între viaţă şi moarte...

Un preot a primit acord pentru a candida din partea AUR la funcţia de primar

​Un preot din Suceava a solicitat și a primit acordul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru a candida la...

Femeie rănită în urma unui accident grav la Vâlcea

O femeie a ajuns astăzi la spital în urma unui accident grav petrecut în localitatea Călimănești, pe DN7,...