Ciucă roagă PSD să nu mai ia primarii PNL

Data:

Share post:

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ciucă, a afirmat că i-a rugat pe social-democraţi să existe un acord între cele două formaţiuni prin care să nu existe atacuri reciproce şi să nu îşi racoleze primarii, precizând că această chestiune nu s-a întâmplat.

Nicolae Ciucă a fost întrebat la Prima News dacă, de când au venit la putere social-democraţii, deţinând funcţia de premier, s-a schimbat ceva în modul lor de abordare în coaliţie.

“Sunt convins că premierul Ciolacu o să aprecieze ce spun acum. Am rugat de la început să avem un acord prin care să nu ne atacăm reciproc şi să nu ne racolăm primarii. Şi nu s-a întâmplat chestiunea asta, ba mai mult decât atât înţelegem că mai sunt unul, doi primari, care fiecare dintre ei are afinităţi, vin din urmă, din istorie şi se duc de la stânga la….Am mai folosit o metaforă, nu ştiu dacă e foarte bună, îţi iei bilet să te duci până la Piaţa Matache, la Victoria cobori şi faci stânga”, a afirmat Nicolae Ciucă.

Moderatorul a intervenit şi a menţionat că şi PNL a luat primari de la PSD şi a dat exemplul edilului de la Iaşi.

“Ne ducem în istorie să vedem cine a început? Când vii şi anunţi dintr-o dată, nouă primari au trecut… În primul rând că nu au trecut, că nu au cum să treacă, îşi pierd mandatul. Şi sunt convins că până aproape de alegeri se vor răzgândi pentru că primarii liberali vor înţelege care a fost rolul şi în ce fel am înţeles pe  perioada guvernării, guvernare liberală, rolul finanţării proiectelor, modul în care am deschis şantiere. Sunt peste 2600 de şantiere deschise în România, se lucrează peste tot, inclusiv în comunele mici”, a mai precizat liderul PNL.

Articole similare

Şofer cu alcoolemie de comă scos din trafic cu poliţia la Slatina

Un bărbat din Slatina s-a ales cu un dosar penal după ce a plecat la plimbare cu maşina...

Medic prins în flagrant în timp ce lua mită de la un pacient. Ancheta o vizează şi pe asistenta doctorului

Un medic şi asistenta sa sunt anchetaţi penal de Direcţia Generală Anticorupţie. Asta după ce medicul, de la Spitalul...

Scandal la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti. Director, reţinut de poliţişti pentru relaţii cu o minoră

Directorul unei case de cultură din Piteşti, în vârstă de 42 de ani, a fost reţinut de poliţişti...

Tânără de 25 de ani, ucisă de fostul soţ din cauza geloziei

O tânără, în vârstă de doar 25 de ani, a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor...