CNI construieşte la Alexandria un nou corp de clădire pentru Spitalul Judeţean

Data:

Share post:

Consiliul Judeţean Teleorman a predat, luni, către Compania Națională de Investiții – CNI, amplasamentul noului corp de clădire care va fi construit la Spitalul Județean de Urgență Alexandria.

Cu acest prilej, directorul general al  Companiei Naționale de Investiții – C.N.I. S.A.,  Manuela Pătrășcoiu, reprezentantul titularului investiției, s-a întâlnit cu autoritățile județene și locale.

„Astfel, putem spune că, de astăzi, s-a dat startul și va începe execuția noului obiectiv. Clădirea va fi practic un nou spital care va avea heliport, subsol, parter și 5 etaje, unde vor fi relocate secțiile care funcționează în acest moment în Corpul C al spitalului județean de urgență, corp care nu mai corespunde standardelor și normelor actuale de derulare a actului medical. Consiliul județean Teleorman, în subordinea căruia se află spitalul este beneficiarul final al investiției, pe care o consideră o prioritate pentru teleormăneni”, transmite CJ Teleorman.

Articole similare

Simona Halep, lovitură financiară uriașă, în ciuda suspendării

Deși Simona Halep este suspendată pentru patru ani din tenis pentru dopaj, fosta campioană a României nu o...

Piedone va candida la Primăria Capitalei. Un scenariu care le dă fiori lui Nicușor Dan și Gabriela Firea

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, a spus că se teme doar de „candidatul PSD, indiferent cine este el, pentru...

De Mezzo vrea competiţie internă pentru desemnarea candidatului la Slatina: În 2016, Marius Bălaşa a luat aproape 3.000 de voturi peste partid

Preşedintele interimar al PNL Slatina, Mario De Mezzo, a declarat în cadrul celei mai recente conferinţe de presă...

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...