Cocaină vândută în Craiova. Trei bărbaţi prinşi în flagrant de poliţişti şi procurorii DIICOT

Data:

Share post:

Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv după ce au fost surprinşi în flagrant, de procurorii DIICOT Craiova, încercând să vândă cocaină.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Dolj, trei bărbați au fost prinși în flagrant delict, după ce ar fi comercializat cocaină, pentru 2.000 de lei. În urma controlului corporal, asupra unuia dintre aceştia a fost descoperită cocaină.

CITEŞTE ŞI: CSM a numit un nou procuror la DIICOT Olt

Ulterior, anchetatorii au desfăşurat şapte percheziţii domiciliare, toate în municipiul Craiova, la locuințele utilizate de bărbaţi, iar, în urma acțiunii, au fost descoperite și ridicate peste 5 grame de cocaină, precum și două cântare electronice de precizie.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2021 – 2023, patru bărbaţi ar fi vândut, în repetate rânduri, droguri de mare risc, respectiv cocaină, către consumatori din municipiul Craiova, pentru 500 de lei per gram. De asemenea, un al cincilea bărbat ar fi înlesnit activitatea a doi dintre aceştia, în ceea ce priveşte comercializarea drogurilor”, transmit poliţiştii.

Cei trei tineri au fost reţinuţi şi, ulterior, magistraţii Tribunalului Dolj au hotărât arestarea preventivă a doi dintre ei, în timp ce al treilea a fost plasat sub control judiciar.

Articole similare

Amendă de peste 800 de lei pentru o femeie care s-a filmat în timp ce conduce având în braţe copilul în vârstă de nouă...

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său...

Accident în Râmnicu Vâlcea, o persoană la spital. Trafic rutier dat peste cap

O tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sibiu, a ajuns la spital duminică, în urma...

Accident în Argeş, la Albota: Trei maşini implicate (FOTO)

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, în localitatea Albota din...

În 2022, în România, erau înregistrate 7.120 de mame minore. Care este judeţul cu cele mai multe 

Peste 7.000 de mame minore erau înregistrate în România în 2022, cele mai multe, peste 400, fiind în...