Cocaină vândută în Craiova. Trei bărbaţi prinşi în flagrant de poliţişti şi procurorii DIICOT

Data:

Share post:

Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv după ce au fost surprinşi în flagrant, de procurorii DIICOT Craiova, încercând să vândă cocaină.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Dolj, trei bărbați au fost prinși în flagrant delict, după ce ar fi comercializat cocaină, pentru 2.000 de lei. În urma controlului corporal, asupra unuia dintre aceştia a fost descoperită cocaină.

CITEŞTE ŞI: CSM a numit un nou procuror la DIICOT Olt

Ulterior, anchetatorii au desfăşurat şapte percheziţii domiciliare, toate în municipiul Craiova, la locuințele utilizate de bărbaţi, iar, în urma acțiunii, au fost descoperite și ridicate peste 5 grame de cocaină, precum și două cântare electronice de precizie.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2021 – 2023, patru bărbaţi ar fi vândut, în repetate rânduri, droguri de mare risc, respectiv cocaină, către consumatori din municipiul Craiova, pentru 500 de lei per gram. De asemenea, un al cincilea bărbat ar fi înlesnit activitatea a doi dintre aceştia, în ceea ce priveşte comercializarea drogurilor”, transmit poliţiştii.

Cei trei tineri au fost reţinuţi şi, ulterior, magistraţii Tribunalului Dolj au hotărât arestarea preventivă a doi dintre ei, în timp ce al treilea a fost plasat sub control judiciar.

Articole similare

Piese vedetă din bumbac: creează uşor garderoba de vară

Bumbacul este cu siguranţă unul dintre materialele verii. Uşor de purtat, plăcut la atingere, durabil şi foarte versatil,...

Mai multe persoane audiate, în cazul fetiţei care ar fi sărit de la etajul unui bloc din Balş

Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu şi a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de...

Trafic rutier blocat pe un drum din Olt, din cauza unui accident 

În acest moment, traficul rutier pe Drumul Național 65 – European 574 este blocat total, între localitățile Negreni...

Fonduri europene de peste 177 milioane euro atrase de CJ Olt pentru drumurile din județul Olt. S-a semnat contractul de finanţare

Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, a semnat vineri cel mai important proiect de modernizare a infrastructurii rutiere...