„Condamnați” să candideze împreună de dragul „proiectului România”. Ciolacu anunță ce urmează după europarlamentare

Data:

Share post:

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat vineri, în judeţul Bihor, la că actuala coaliţie de guvernare asigură stabilitatea politică a ţării şi a afirmat că PSD şi PNL sunt „condamnate” să continue împreună acest proiect pentru România.

Marcel Ciolacu declară că o spune fără niciun fel de reţinere, din punctul meu de vedere suntem condamnaţi împreună să continuăm acest proiect pentru România. Şi vom vedea votul românilor în ce priveşte alianţa electorală pentru Europa, pentru lista de europarlamentare şi pe urmă ne vom strânge din nou într-o coaliţie şi cred că şi mai determinaţi decât suntem acum să creăm o perspectivă”, a afirmat Ciolacu, citat de Agerpres.

Amintim că în cadrul PNL are loc în aceste zile o mișcare puternică anti-PSD, pornită mai ales de filiala PNL Timiș, care a refuzat, prin vocea președintelui ei, cedarea șefiei Consiliului Județean către PSD, după cum Știrile ProTV a anunțat inițial. Informațiile au fost ulterior confirmate și de persoanele implicate.

Mai mult decât atât, alianța PSD-PNL a rămas și fără „locomotiva” Ramona Chiriac, locul I pe lista de alegeri europarlamentare.

Acesta a adăugat că până la formarea coaliţiei nu au putut fi respectate toate promisiunile politice, pe fondul instabilităţii la guvernare.

„România şi-a asumat foarte multe lucruri şi o spun fără nicio reţinere: până să facem această coaliţie de guvernare, nu prea ne-am ţinut de cuvânt. Ne-am asumat şi în Iniţiativa celor Trei Mări, relaţia între Marea Baltică, Marea Neagră şi Marea Adriatică, acest tronson e parte din acest drum rutier de mare viteză pe care ni l-am asumat. De fapt, aici e şi un mixt între un drum naţional şi un drum expres. În momentul în care există colaborare, există bunăvoinţă, există determinare şi, mai ales, stabilitate politică, fiindcă să nu credeţi că se vor termina vreodată discuţiile între noi ca şi oameni politici, nu se vor termina niciodată”, a spus Ciolacu, după vizita la şantierul de infrastructură rutieră pentru drumul de legătură dintre Centura Oradea (Giraţia Calea Sîntandrei) – Autostrada A3 (Biharia).

Articole similare

Femeie şi copil de doi ani, spulberaţi de o maşină pe trecerea de pietoni, în Slatina. Copilul a decedat la spital, şoferul a fost...

Doar o pedeapsă cu suspendare au decis judecătorii pentru şoferul în vârstă de 54 de ani, din Scornicești,...

Femeie militar, arestată după ce și-ar fi bătut crunt fetiţa de doar două luni

O angajată a Ministerului Apărării Naționale acuzată că și-ar fi agresat propria fetiță, un bebeluș de două luni,...

Adolescentă izolată după un viol, în timp ce presupusul agresorul, fost primar, umblă liber

Situaţie revoltătoare într-o comună din judeţul Botoşani. După ce zilele trecute fostul primar al localităţii  Viişoara a fost...

Bărbat din Olt, ucis cu brutalitate. Un consătean a intrat pest el în casă şi l-a lovit cu o bâtă în cap, până n-a...

Un bărbat din Valea Mare a fost condamnat la nouă ani de închisoare, după ce l-a ucis pe...