Confruntare violentă între galerii înaintea derby-ului Steaua-Dinamo. Suporterii s-au luat la bătaie (VIDEO)

Data:

Share post:

Duelul ce se va disputa astăzi între cele două mari rivale CSA Steaua – Dinamo a început înainte ca cele două echipe să intre pe teren. Asta deoarece suporterii s-au luat la bătaie în Ghencea.

CSA Steaua și Dinamo se vor întâlni de la ora 19.00, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 4 din play-off-ul Ligii 2 la fotbal.

Potrivit jandarmilor în jurul orei 12:30, în zona stadionului Steaua, un grup de 10-15 suporteri ai echipei CSA Steaua a intrat în conflict cu un grup de aproximativ 40 de suporteri dinamoviști, veniți pentru amenajarea coregrafiei în stadion.

„Jandarmii prezenți în zona stadionului au intervenit prompt și au reușit să stopeze incidentul. În urma incidentului, mai multe persoane au fost identificate, reținute și conduse la secțiile de poliție pentru luarea măsurilor legale. De asemenea, asupra acestora au fost găsite mai multe materiale pirotehnice”, au transmis reprezentaţii Jandarmeriei.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...