Copiii de la GPP Nr. 2 Slatina au donat către zeci de familii in judeţul Olt

Data:

Share post:

Grădinița cu program prelungit nr. 2 Slatina derulează în acest an școlar în parteneriat cu Școala sanitară Slatina proiectul de voluntariat „Darul Bucuriei”. Zeci de familii din mai multe comune din judeţul olt au primit cadouri donate de copii şi părinţi.

Acţiunea s-a desfăşuart în perioada 27 noiembrie- 5 decembrie 2023, potrivit directorului GPP nr. 2, Mihaela Dicu. Activitatea a avut ca scop principal  colectarea de obiecte din donații oferite de părinții copiilor și elevilor înscriși în unitățile de învățământ mai sus menționate pentru sprijinirea a 20 familii din Ghimpețeni, Alimănești și Vîlcele.

„Prin actiunea caritabilă „De la copil la copil, daruri pregatim” am reușit să strângem în colaborare peste 60 de pachete conținând haine, jucării, dulciuri pentru copii dar și pentru adulți cu situație precară, aflați în dificultate .Mulțumim micuților și părinților lor, care au fost sensibilizați de situația colegilor lor din medii dezavantajate, părinților acestora care au sprijinit cu toata inima această activitate, cadrelor didactice din unitățile de învățământ implicate în proiect, cât și  tuturor celor care au dedicat parte din timpul lor liber promovării acestei acțiuni caritabile. Beneficiarii direcți ai acestui eveniment au fost copiii din localitățile Ghimpețeni, Alimănești, Vîlcele și adulții care îi îngrijesc ”, a declarat Mihaela Dicu.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...