Copile agresate sexual şi ameninţate cu moarte într-un autobuz (VIDEO)

Data:

Share post:

Scene şocante s-au petrecut zilele trecute într-un autobuz din Galaţi. Două adolescente de 16 ani au fost agresate și amenințate cu moartea de către un bărbat. 

Una dintre fete spune că ar fi fost atinsă în zona intimă, împotriva voinței ei. Cealaltă susţine că a fost lovită cu piciorul de individ zona abdominală. Totul a fost filmat de fete care au mers cu imaginile la Poliţie. În filmare se aude cum una dintre fete îi spune individului să înceteze cu amenințările şi să nu mai atingă copii în mijlocul de transport.

„Aveți o vârstă. Vă puneți la mintea noastră? Vedeți-vă de treabă și întoarceți-vă și nu mai atingeți copiii”, spune una din fetele agresate şi amenințate în autobuz.

Însă individul nu încetează şi continuă să înjure şi să amenințe sub privirile indiferente ale celorlalți călători. „Vrei să îţi dau un pumn în cap? Tu vrei să mori acuma? Tu vrei să vezi cum o să mori”, se aud amenințările individului pe filmare.

Datorită înregistrării, agresorul a fost identificat şi prins de poliţişti. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 35 de ani, care a fost dus la audieri şi ulterior reţinut pentru 24 de ore. Într-un final a fost prezentat în fața procurorilor și a fost luată măsura reținerii pentru 60 de zile.

În acest context, oamenii legii fac apel la adolescenți să facă tot posibilul să nu intre în dialog cu persoane de acest gen şi să evite orice conflict care poate duce la o tragedie. Iar în cazul în care se mai întâmplă asemenea evenimente, unde sunt amenințați sau agresați, tinerii sunt îndemnați să rețină semnalmentele agresorilor și să le ofere oamenilor legii, astfel încât astfel de indivizi să fie găsiți şi prinşi cât mai rapid, potrivit antena3.ro.

Articole similare

Medic dat afară de spital după ce o gravidă a murit pe patul de spital

Decizie drastică luată de conducerea celui mai mare spital din Moldova, în cazul medicului ginecolog Mariana Pitrop. La...

Rute de ocolire stabilite după închiderea unui tronson al Drumului Expres Craiova-Piteşti

Traficul rutier se închide, începând de luni, pe porţiunea Drumului Expres Craiova-Piteşti cuprinsă între nodul rutier de la...

Vlad Voiculescu este urmărit de DNA în Dosarul Vaccinurilor

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este urmărit penal de către procurorii DNA, în dosarul vaccinurilor din pandemie....

Bărbaţi arestaţi pentru afaceri cu ploşniţe. Au păcălit zeci de bătrâni

Doi bărbați au fost arestați în Franța, după ce ar fi înșelat persoane în vârstă, determinându-le să plătească...