Copile agresate sexual şi ameninţate cu moarte într-un autobuz (VIDEO)

Data:

Share post:

Scene şocante s-au petrecut zilele trecute într-un autobuz din Galaţi. Două adolescente de 16 ani au fost agresate și amenințate cu moartea de către un bărbat. 

Una dintre fete spune că ar fi fost atinsă în zona intimă, împotriva voinței ei. Cealaltă susţine că a fost lovită cu piciorul de individ zona abdominală. Totul a fost filmat de fete care au mers cu imaginile la Poliţie. În filmare se aude cum una dintre fete îi spune individului să înceteze cu amenințările şi să nu mai atingă copii în mijlocul de transport.

„Aveți o vârstă. Vă puneți la mintea noastră? Vedeți-vă de treabă și întoarceți-vă și nu mai atingeți copiii”, spune una din fetele agresate şi amenințate în autobuz.

Însă individul nu încetează şi continuă să înjure şi să amenințe sub privirile indiferente ale celorlalți călători. „Vrei să îţi dau un pumn în cap? Tu vrei să mori acuma? Tu vrei să vezi cum o să mori”, se aud amenințările individului pe filmare.

Datorită înregistrării, agresorul a fost identificat şi prins de poliţişti. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 35 de ani, care a fost dus la audieri şi ulterior reţinut pentru 24 de ore. Într-un final a fost prezentat în fața procurorilor și a fost luată măsura reținerii pentru 60 de zile.

În acest context, oamenii legii fac apel la adolescenți să facă tot posibilul să nu intre în dialog cu persoane de acest gen şi să evite orice conflict care poate duce la o tragedie. Iar în cazul în care se mai întâmplă asemenea evenimente, unde sunt amenințați sau agresați, tinerii sunt îndemnați să rețină semnalmentele agresorilor și să le ofere oamenilor legii, astfel încât astfel de indivizi să fie găsiți şi prinşi cât mai rapid, potrivit antena3.ro.

Articole similare

Începe procedura de licitație pentru construcția unui nou lot al autostrăzii Craiova – Filiași

CNAIR a transmis astăzi la ANAP pentru validare  documentația pentru atribuirea contractului necesar construcției Lotului 2 (14,4 km)...

Laura Lavric, anchetată penal după ce ar fi lovit un solist la o nuntă

Interpreta de muzică populară Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit un alt solist, la o nuntă...

Bărbat săltat de poliţişti după ce a ameninţat trecătorii cu un pistol airsoft

Un bărbat care ameninţa, astăzi, trecătorii cu un pistol airsoft în zona centrală a municipiului Satu Mare a...

Polițiste arestate după ce au scos din camera de corpuri delicte aproape 1000 de litri de alcool și trei lansete de pescuit

Situaţie halucinantă la Suceava. Două polițiste, o angajată de la Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, un angajat de...