Craiova lăsată fără apă, timp de o zi întreagă

Data:

Share post:

Municipiul Craiova rămâne fără apă, joi, în intervalul 9.00-18.00, potrivit unui anunţ remis de Compania de Apă Oltenia.

Potrivit surse citate, se întrerupe alimentarea cu apă potabilă, joi, 14 septembrie 2023, în municipiul Craiova, în intervalul orar 9.00 – 18.00, în vederea executării unor lucrări urgente și absolut necesare pentru asigurarea alimentării cu apă la parametri optimi.

Vor fi afectați de oprire utilizatorii din zona delimitată de străzile Spania – Împăratul Traian – Sărarilor – Mircești – Henri Coandă – Putnei – Spania.

„Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei. Compania de Apă Oltenia S.A., prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulțumim pentru înțelegere”, transmite Compania.

Articole similare

Simona Halep, lovitură financiară uriașă, în ciuda suspendării

Deși Simona Halep este suspendată pentru patru ani din tenis pentru dopaj, fosta campioană a României nu o...

Piedone va candida la Primăria Capitalei. Un scenariu care le dă fiori lui Nicușor Dan și Gabriela Firea

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, a spus că se teme doar de „candidatul PSD, indiferent cine este el, pentru...

De Mezzo vrea competiţie internă pentru desemnarea candidatului la Slatina: În 2016, Marius Bălaşa a luat aproape 3.000 de voturi peste partid

Preşedintele interimar al PNL Slatina, Mario De Mezzo, a declarat în cadrul celei mai recente conferinţe de presă...

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...