Criminalii omului de afaceri ucis în propria locuinţă, încă de negăsit. IGPR: Sunt alocate toate resursele necesare pentru identificarea făptuitorilor

Data:

Share post:

Şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române, Benone Matei, a declarat, miercuri, că sunt alocate toate resursele necesare pentru identificarea celor care l-au agresat şi jefuit pe omul de afaceri din Sibiu în propria casă, acesta murind la spital.

Benone Matei a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, ce detalii are despre cazul de la Sibiu.
“La acest moment a fost transmisă o echipă specială din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale, la Sibiu. Sunt alocate toate resursele necesare pentru identificarea din timp a făptuitorilor. (…) Mai multe detalii vă pot oferi cei care coordonează activitatea. Cazul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. Dânşii vă vor putea oferi şi sunt convins că vor oferi elemente de interes pe masură ce apar”, a afirmat şeful IGPR.
Procurorii din Sibiu au deschis o anchetă după ce trei bărbaţi mascaţi au intrat într-o locuinţă şi l-au agresat pe proprietar, legându-l de mâini şi de picioare, pentru a fura mai multe bunuri. Fiica proprietarului, în vârstă de 23 de ani, a fost şi ea bruscată şi ameninţată cu pistolul pentru a le spune unde sunt banii. Bărbatul a fost internat în stare gravă, dar a murit apoi la spital din cauza rănilor suferite.
Şeful Poliţiei Române a dispus ca o echipă de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale să se deplaseze la Sibiu, pentru a ajuta în acest caz. Cei doi ofiţeri de la Bucureşti lucrează împreună cu echipele de la Sibiu pentru identificarea şi prinderea suspecţilor.
Reporter 24 a relatat şi anterior despre acest subiect.

Articole similare

Maşină condusă de un bărbat din Vitomireşti, implicată într-un accident în Vâlcea. Patru persoane rănite

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce un autoturism condus de un bărbat din Vitomireşti, judeţul Olt,...

Mircea Geoană huiduit pe scenă, la Ziua comunei Coloneşti din judeţul Olt

Secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost huiduit la Coloneşti, în judeţul Olt, unde a participat la...

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...