Criminalul fetiţei de 12 ani, găsită în lada unei canapele, refuză să fie extrădat

Data:

Share post:

Anchetatorii oferă noi detalii în cazul bărbatului acuzat că a ucis o fetiță de 12 ani și i-a ascuns cadavrul în lada canapelei dintr-un apartament închiriat în sectorul 4 al Capitalei. Acesta le-a cerut anchetatorilor olandezi să nu îl extrădeze în România.

Ofițerii români au trimis deja toate documentele necesare pentru ca suspectul să fie adus în țară.

Suceveanul, care este principalul suspect în cazul crimei oribile din Bucureşti, era chiar iubitul mamei fetei ucise. Acesta refuză extrădarea și spune că va depune contestație, pentru că nu vrea să fie anchetat de către autoritățile din România. Între timp, Tribunalul București a trimis toate documentele cerute de judecătorii din Amsterdam, care urmează să decidă când îl vor trimite în țară.

Bărbatul de 37 de ani a fost prins în Olanda și în momentul de față se află în custodia poliției din această țară. Cel mai probabil, va fi adus în România în zilele următoare și va fi prezentat instanței și a polițiștilor de la Serviciul Omoruri pentru audiere, cu privire la acuzațiile care i se aduc. Bărbatul a fost acuzat că ar fi omorât-o pe fata de 12 ani în apartamentul pe care îl avea închiriat în sectorul 4 al Capitalei, după care a ascuns cadavrul în lada unei canapele.

Pe numele lui a fost emis un mandat european de arestare, iar poliția a fost în alertă mai multe zile și l-a căutat. Foarte mult în acest dosar au cântărit declarațiile persoanelor apropiate suspectului, în primul rând ale mamei lui. Acesta a spus că a fost sunată de către fiul ei, la câteva zile după ce poliția l-a căutat la ea acasă. Acesta i-ar fi mărturisit că a făcut ceva groaznic, povestindu-i cu detalii ce s-a întâmplat, potrivit Digi24.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...