Criminalul fetiţei de 12 ani, găsită în lada unei canapele, refuză să fie extrădat

Data:

Share post:

Anchetatorii oferă noi detalii în cazul bărbatului acuzat că a ucis o fetiță de 12 ani și i-a ascuns cadavrul în lada canapelei dintr-un apartament închiriat în sectorul 4 al Capitalei. Acesta le-a cerut anchetatorilor olandezi să nu îl extrădeze în România.

Ofițerii români au trimis deja toate documentele necesare pentru ca suspectul să fie adus în țară.

Suceveanul, care este principalul suspect în cazul crimei oribile din Bucureşti, era chiar iubitul mamei fetei ucise. Acesta refuză extrădarea și spune că va depune contestație, pentru că nu vrea să fie anchetat de către autoritățile din România. Între timp, Tribunalul București a trimis toate documentele cerute de judecătorii din Amsterdam, care urmează să decidă când îl vor trimite în țară.

Bărbatul de 37 de ani a fost prins în Olanda și în momentul de față se află în custodia poliției din această țară. Cel mai probabil, va fi adus în România în zilele următoare și va fi prezentat instanței și a polițiștilor de la Serviciul Omoruri pentru audiere, cu privire la acuzațiile care i se aduc. Bărbatul a fost acuzat că ar fi omorât-o pe fata de 12 ani în apartamentul pe care îl avea închiriat în sectorul 4 al Capitalei, după care a ascuns cadavrul în lada unei canapele.

Pe numele lui a fost emis un mandat european de arestare, iar poliția a fost în alertă mai multe zile și l-a căutat. Foarte mult în acest dosar au cântărit declarațiile persoanelor apropiate suspectului, în primul rând ale mamei lui. Acesta a spus că a fost sunată de către fiul ei, la câteva zile după ce poliția l-a căutat la ea acasă. Acesta i-ar fi mărturisit că a făcut ceva groaznic, povestindu-i cu detalii ce s-a întâmplat, potrivit Digi24.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...