Cristian Popescu Piedone, soluții pentru problema termoficării în București: ”Este o tehnologie inovatoare”

Data:

Share post:

Cristian Popescu Piedone, candidatul Partidului Umanist Social Liberal pentru Primăria București, a propus o serie de soluții pentru rezolvarea problemei legate de termoficare.

Cristian Popescu Piedone spune că, dacă va fi ales primar general, va implementa o nouă metodă, numită Relining, care reprezintă o tehnologie inovatoare care permite schimbarea conductelor de termoficare, fără săpătură.

Cristian Popescu Piedone, soluții pentru problema termoficării în București: ”Este o tehnologie inovatoare”

”Eu am propus metoda Relining, care este o tehnologie inovatoare care permite schimbarea conductelor de termoficare, fără săpătură, cu o viteză de execuție netă superioară față de sistemul clasic, până la 2 km pe zi cu un singur utilaj.

Vorbim în limbajul cetățenilor majoritari. Acele conducte vechi, care sunt astăzi mare parte dintre ele putrede, practic în acea carapace se introduce o țeavă, de tehnologie superioară, care nu putrezește niciodată. Concret, se bagă țeavă în țeavă, iar aceea, erodându-se în timp, putrezind, rămâne cu adevărat această țeavă. 2 kilometri pe zi, la o singură groapă.

Dacă avem cinci sau șase utilaje, lucrurile astea se înmulțesc. Costurile sunt cu cel puțin 30% mai mici decât metoda actuală. Astăzi, pentru un kilometru de țeavă, Primăria Capitalei plătește 1,3 milioane de euro. Metoda aceasta pe care o propun reduce costurile cu 30%. Nu o spunem noi, nu am inventat-o noi. Vorbesc de marile capitale din estul Europei, care au implementat această metodă”, a spus Cristian Popescu Piedone, în direct, la Antena 3 CNN.

Articole similare

Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila...

Copilă de 13 ani, agresată sexual de unchiul său. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă după ce o copilă de doar 13 ani ar fi fost agresată sexual...

Nicușor Dan, felicitat telefonic de Marcel Ciolacu după rezultatele alegerilor: „Mi-a zis că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, spune că, după rezultatul alegerilor, premierul Marcel Ciolacu l-a sunat să-l felicite...