Cum l-a făcut Prințesa Diana de râs pe William în fața celor mai frumoase femei din lume

Data:

Share post:

Viitorul rege britanic Prințul William și-a amintit cum s-a înroșit complet la față, în adolescență, din cauza mamei sale, care s-a gândit să-I facă o surpriză într-o bună zi…

În ce a constat surpriza? Prințesa Diana le-a adunat pe topmodelele lui preferate pentru a-l saluta pe adolescentul regal. Prințul s-a rușinat pe loc, pentru că avea o mică pasiune pentru Naomi Campbell, Cindy Crawford și Christy Turlington, cele trei modele și unele dintre cele mai frumose femei din lume fiind în afișele de pe pereții dormitorului lui.

Vorbind într-un documentar ITV, denumit „Diana, Our Mother”, în 2017, Prințul William și-a amintit câteva momente inedite petrecute cu mama lui. „Ea a plănuit ca, într-o bună zi, când mă întorceam de la școală să vină Cindy Crawford, Christy Turlington și Naomi Campbell acasă la noi și ele să mă aștepte în capul scărilor. Aveam vreo 12-13 ani atunci și aveam postere cu ele pe pereții camerei mele”, a început William să povestească.

William

„Când le-am văzut, m-am făcut tot roșu la față, n-am știu ce să zic și m-am fâstâcit. Cred că m-am și împiedicat pe scări și am căzut. Am fost complet depășit de situație!”, a ținut să adauge prințul. „Dar aceasta este o amintire foarte dragă mie, pe care mi-o voi aminti toată viața mea. Ea era iubitoare, dar și amuzantă, un soi de clown”, a conchis Prințul Wiliam.

Prințesa Diana își dorea o viață cât mai normală pentru copiii ei. Îi băga pe furiș în cinematografe, în baruri unde se serveau burgeri și îi ducea în excursii cu mașina, fără să știe nimeni despre astea„ Mama valorifica toate momente de intimidate pe care le aveam în familie. Ea a decis că, indiferent ce se întâmpla în viețile noastre, noi ne comportam cât de normal posibil”, a dezvăluit acesta.

Prințul Harry a fost și el „victima” glumelor Prințesei Diana, despre care spune că se comporta ca un copil adesea. „Unul dintre motto-urile ei în ceea ce mă privea pe mine era să fiu cât mai năbădăios, doar să nu fiu niciodată prins. Ea era unul dintre cei mai năzdrăvani părinți pe care i-am întâlnit vreodată”, a declarat Harry despre cea care i-a dat viață.

„Venea să ne urmărească cum jucam fotbal și ne strecura dulciuri în șosete. Adora să scrie cele mai nepotrivite felicitări posibile. Stăteam eu liniștit la școală și descopeream câte un bilețel de la ea. Scria despre ceva extrem de rușinos sau amuzant. Nici nu îndrăzneam să deschid bilețelele ei de teamă ca profesorii sau colegii mei să-și dea seama ce scria înăuntru”, a povestit și Prințul Harry despre distracțiile petrecute cu mama lui.

William

Foto – GettyImages

Articole similare

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...

Două fete de 15 ani s-au aruncat de la înălţime. Ambele au murit, una dintre ele şi-a anunţat mama că urmează să se sinucidă

Două fete de 15 ani au murit, sâmbătă, după ce s-au aruncat de la o înălţime de aproximativ...

Copiii de la GPP Nr. 2 Slatina au donat către zeci de familii in judeţul Olt

Grădinița cu program prelungit nr. 2 Slatina derulează în acest an școlar în parteneriat cu Școala sanitară Slatina...

Surse: Fostul primar al Slatinei, Minel Prina, ar urma să fie adus în țară, săptămâna viitoare. El este condamnat pentru corupție

Fostul primar al Slatinei Minel Prina condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare în acelaşi dosarul în...