Dan Diaconescu scapă de arest. Va fi cercetat sub control judiciar

Data:

Share post:

Dan Diaconescu, fostul patron al OTV, scapă de arestul la domiciliu. Acesta va fi cercetat sub control judiciar, după ce judecătorii de la Tribunalul Constanța au admis contestația acestuia.

Decizia este definitivă.

Dan Diaconescu este acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu minore în anii 2020 și 2021. Procurorii spun că ”a întreținut raporturi sexuale și acte sexuale orale, în mod consimțit și repetat, contra unor sume de 300-400 de lei, cu două persoane vătămate minore, surori gemene, în vârstă de 15 ani, ce au împlinit vârsta de 16 ani în luna iulie 2021”.

Dan Diaconescu a mai fost condamnat la 5 ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru şantaj, în 2015 şi a fost eliberat după aproape 3 ani.

Dan Diaconescu neagă acuzaţiile

Conform procurorilor, Diaconescu a fost înregistrat în timp ce făcea sex cu minore cu o cameră amplasată printre animale de pluş.

„Ziua urmatoare, T. l-a chemat iar pe numitul Dan Diaconescu in apartament, pentru a intretine relatii sexuale contra sumei de cateva sute lei si o cutie de ciocolata, pe care le-a primit de la acesta, dar anterior sosirii numitului Dan Diaconescu, M. a ascuns in alt dormitor telefonul sau mobil, care avea camera de inregistrare video pornita, pe un raft, printre animale de plus, in dreptul unui iepuras roz din plus.

Dupa plecarea numitului Dan Diaconescu, au verificat imaginile surprinse de camera video a telefonului lui M., ocazie cu care martorul a observat ca Tanisa intretinea relatii sexuale cu clientul sau”, arata procurorii.

Fostul patron al OTV a spus că nu există niciun fel de probe împotriva lui. Dan Diaconescu este acuzat că a întreținut relații sexuale cu minore și de prostituție infantilă.

Judecătoria Constanţa a respins, vineri, propunerea Parchetului Judecătoriei Constanţa de arestare preventivă a lui Dan Diaconescu pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor, în formă continuată şi folosirea prostituţiei infantile, în formă continuată. El a fost plasat în arest la domiciliu.

Articole similare

Piese vedetă din bumbac: creează uşor garderoba de vară

Bumbacul este cu siguranţă unul dintre materialele verii. Uşor de purtat, plăcut la atingere, durabil şi foarte versatil,...

Mai multe persoane audiate, în cazul fetiţei care ar fi sărit de la etajul unui bloc din Balş

Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu şi a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de...

Trafic rutier blocat pe un drum din Olt, din cauza unui accident 

În acest moment, traficul rutier pe Drumul Național 65 – European 574 este blocat total, între localitățile Negreni...

Fonduri europene de peste 177 milioane euro atrase de CJ Olt pentru drumurile din județul Olt. S-a semnat contractul de finanţare

Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, a semnat vineri cel mai important proiect de modernizare a infrastructurii rutiere...