Dani Alves este acuzat de agresiune de o tânără din Spania. Fostul fotbalist ar putea ajunge în închisoare

Data:

Share post:

Dani Alves, legenda Barcelonei și a naționalei Braziliei, ar putea să ajungă în închisoare. Fotbalistul este cel mai titrat jucător din istorie. El a câștigat de-a lungul carierei 48 de trofee, 43 dintre ele au fost alături de echipele la care a jucat și cinci cu echipa națională.

Dani Alves ar putea să ajungă după gratii. Internaționalul brazilian este acuzat de agresiune sexuală de o tânără din Spania. Incidentul s-ar fi petrecut într-un club din Barcelona în noaptea dintre 30-31 decembrie anul trecut. Femeia care îl acuză pe fotbalist a făcut plângere la Mossos d’Esquadra, instituția care se ocupă cu aplicarea legii în cazul victimelor agresate sexual în Catalonia.

Femeia a depus plângere la poliție la trei zile de la eveniment, pe 2 ianuarie. Poliția a deschis o anchetă în acest caz. Ulterior, oamenii legii au decis ca starul brazilian urmează să fie reținut de Mossos d’Esquadra. Sportivului i se vor face poze și i se vor lua amprente. Ulterior, el va fi dus în fața judecătorului din capitala Cataloniei.

Ce i-a făcut Dani Alves tinerei din Spania

Femeia îl acuză pe Dani Alves că ar fi atins-o sub lenjerie intimă fără acordul ei. Tânără se afla în clubul de noapte Sutton alături de prietenii ei. După ce fotbalistul a abuzat-o sexual, ea și prietenii ei s-au îndreptat către personalul de securitate al clubului pentru a le spune ce s-a întâmplat. Ulterior, a fost activat protocalul privind aceste cazuri și a fost alertată Mossos d’Esquadra. La fața locului a venit un echipaj de poliție care i-au luat o declarație victimei.

Dani Alves s-a întors în Mexic la scurt timp după ce femeia a depus plângere. Procesul de agresiune în care este implicat brazilianul s-ar putea desfășura online pentru că fotbalistul nu se mai află în Barcelona. El a plecat din țară pentru că competiția internă din Mexic a început, iar el este legtimat la clubul Pumas. Mossos d’Esquadra ar putea să îi ceară lui Alves să prezinte propria sa versuri în legătură cu incidentul din club. Fotbalistul a negat acuzația care i se aduce și a declarat că „nici nu o cunosc pe această doamnă!”, informează Antena3.

Articole similare

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...

Două fete de 15 ani s-au aruncat de la înălţime. Ambele au murit, una dintre ele şi-a anunţat mama că urmează să se sinucidă

Două fete de 15 ani au murit, sâmbătă, după ce s-au aruncat de la o înălţime de aproximativ...

Copiii de la GPP Nr. 2 Slatina au donat către zeci de familii in judeţul Olt

Grădinița cu program prelungit nr. 2 Slatina derulează în acest an școlar în parteneriat cu Școala sanitară Slatina...

Surse: Fostul primar al Slatinei, Minel Prina, ar urma să fie adus în țară, săptămâna viitoare. El este condamnat pentru corupție

Fostul primar al Slatinei Minel Prina condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare în acelaşi dosarul în...