Daniel Vîrzob a dispărut. Familia îl caută cu poliţia

Data:

Share post:

Familia şi oamenii legii caută un bărbat plecat de acasă şi care nu s-a mai întors. Cine îl vede este rugat să sune imediat la 112. 

La 07 august, ora 23.30, Poliția orașului Baia de Aramă a fost sesizată de o femeie, din comuna Ponoarele, cu privire la faptul că, fiul său, Vîrzob Daniel, de 30 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că bărbatul nu este la prima plecare și nu suferă de afecțiuni psihice.

Semnalmentele persoanei dispărute: 1.70 metri înălțime, 65 de kg, constituție atletică, ochi căprui, tuns scurt cu început de calviție.

La momentul plecării acesta era îmbrăcat într-un tricou negru, geacă albastră, pantaloni tip blugi albaștri, pantofi sport.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze SNUAU 112 sau să înștiințeze cea mai apropiată unitate de poliţie!

Articole similare

Începe procedura de licitație pentru construcția unui nou lot al autostrăzii Craiova – Filiași

CNAIR a transmis astăzi la ANAP pentru validare  documentația pentru atribuirea contractului necesar construcției Lotului 2 (14,4 km)...

Laura Lavric, anchetată penal după ce ar fi lovit un solist la o nuntă

Interpreta de muzică populară Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit un alt solist, la o nuntă...

Bărbat săltat de poliţişti după ce a ameninţat trecătorii cu un pistol airsoft

Un bărbat care ameninţa, astăzi, trecătorii cu un pistol airsoft în zona centrală a municipiului Satu Mare a...

Polițiste arestate după ce au scos din camera de corpuri delicte aproape 1000 de litri de alcool și trei lansete de pescuit

Situaţie halucinantă la Suceava. Două polițiste, o angajată de la Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, un angajat de...