Daniel Vîrzob a dispărut. Familia îl caută cu poliţia

Data:

Share post:

Familia şi oamenii legii caută un bărbat plecat de acasă şi care nu s-a mai întors. Cine îl vede este rugat să sune imediat la 112. 

La 07 august, ora 23.30, Poliția orașului Baia de Aramă a fost sesizată de o femeie, din comuna Ponoarele, cu privire la faptul că, fiul său, Vîrzob Daniel, de 30 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că bărbatul nu este la prima plecare și nu suferă de afecțiuni psihice.

Semnalmentele persoanei dispărute: 1.70 metri înălțime, 65 de kg, constituție atletică, ochi căprui, tuns scurt cu început de calviție.

La momentul plecării acesta era îmbrăcat într-un tricou negru, geacă albastră, pantaloni tip blugi albaștri, pantofi sport.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze SNUAU 112 sau să înștiințeze cea mai apropiată unitate de poliţie!

Articole similare

Medic dat afară de spital după ce o gravidă a murit pe patul de spital

Decizie drastică luată de conducerea celui mai mare spital din Moldova, în cazul medicului ginecolog Mariana Pitrop. La...

Rute de ocolire stabilite după închiderea unui tronson al Drumului Expres Craiova-Piteşti

Traficul rutier se închide, începând de luni, pe porţiunea Drumului Expres Craiova-Piteşti cuprinsă între nodul rutier de la...

Vlad Voiculescu este urmărit de DNA în Dosarul Vaccinurilor

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este urmărit penal de către procurorii DNA, în dosarul vaccinurilor din pandemie....

Bărbaţi arestaţi pentru afaceri cu ploşniţe. Au păcălit zeci de bătrâni

Doi bărbați au fost arestați în Franța, după ce ar fi înșelat persoane în vârstă, determinându-le să plătească...