Date personale făcute publice de primărie, din greşeală. Au fost expuse informaţiile tuturor proprietarilor din oraş

Data:

Share post:

Numele, prenumele, CNP-ul și adresa tuturor proprietarilor de locuințe din municipiul Alba au fost făcute publice pe site-ul primăriei, din greşeală.

Astfel, la o simplă căutare se puteau găsi datele personale ale unor angajați din SRI, DIICOT, BCCO, procurori, judecători, jandarmi, polițiști, avocați, persoane publice, politicieni, cetățeni, mai pe scurt toți cei care dețin o locuință sau o mașină pe teritoriul orașului. Inclusiv datele primarului Gabriel Pleșa și ale viceprimarilor, au fost făcute publice.

În plus, au fost publicate și date de identificare a firmelor. Documentele cu datele personale la vedere au fost încărcate pe site-ul Primăriei la secțiunea ”Știri și anunțuri”.

Din câte se pare documentele au fost încărcat în cursul zilei de astăzi și au stat pentru o bună perioadă de timp on-line, la dispoziția oricărei persoane. Reporterii Alba24.ro au descoperit documentele și au sesizat reprezentanții Primăriei despre eroarea gravă comisă.

După sesizarea reporterilor Alba24, datele au fost șterse de pe site-ul Primăriei Alba Iulia. Reprezentanții primăriei au transmis la solicitarea Alba24 că a fost „o eroare umană pe care o regretă, iar datele respective au fost șterse”.

Articole similare

Valea Oltului BLOCATĂ. Lucrările de defrişare continuă şi în weekend (VIDEO)

Este ziua a şasea a operațiunilor de defrișare pe Valea Oltului (zona Boița – Lazaret). Lucrările continuă și...

Arestat preventiv după ce, băut şi fără permis, s-a răsturnat cu maşina pe un câmp. În urma accidentului, un tânăr a murit

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Băileşti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile...

Restricţii în trafic, din cauza Codului Roşu de caniculă

Sâmbătă şi duminică, în zilele cu cod roşu de caniculă, CNAIR a instituit restricţii de tonaj pe autostrăzi,...

Incendiu de vegetaţie uscată, la marginea Slatinei, în zona Sărăceşti (VIDEO)

Un incendiu vegetaţie uscată a izbucnit, vineri după-amiază, în Slatina, în zona Sărăceşti. Mai multe autospeciale de pompieri intervin...