De ce spune Orban că este supărat pe Nicuşor Dan?

Data:

Share post:

Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a fost întrebat, la postul B1 TV, dacă formaţiunea sa îl va susţine pe Nicuşor Dan la alegerile locale din 2024.

„N-am luat o decizie oficială în acest sens, dar dacă vă aduceţi aminte PSD deţinea toate primăriile de sector şi Primăria Capitalei, se părea că nimeni nu poate să o bată pe Firea, când a apărut o idee care a fost materializată chiar de mine”, a replicat Ludovic Orban.

Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban şi-a exprimat nemulţumirea legată de modul în care comunică Nicuşor Dan.

„Sunt supărat pe Nicuşor nu pentru că nu face, sunt supărat pentru că nu comunică suficient de mult şi, din cauza asta, foarte mulţi oameni nu ştiu ce se întâmplă. Trebuie să spui!”, a afirmat Ludovic Orban.

El a dat un exemplu în acest sens: „În 32 de ani, din 1.000 de kilometri de reţea primară de termoficare au fost modernizaţi maxim 120 de kilometri, în 32 de ani, şi Nicuşor Dan a demarat acum investiţii cu finanţare asigurată pentru modernizarea a aproape 40%”.

„A găsit în primăria în faliment, hai să fim cinstiţi! Era un faliment nedeclarat. În momentul de faţă, spre deosebire de România, Bucureştiul şi-a îmbunătăţit ratingul şi are capacitatea de a se împrumuta la dobânzi mult mai bune decât România”, a subliniat Ludovic Orban.

Articole similare

Şofer cu alcoolemie de comă scos din trafic cu poliţia la Slatina

Un bărbat din Slatina s-a ales cu un dosar penal după ce a plecat la plimbare cu maşina...

Medic prins în flagrant în timp ce lua mită de la un pacient. Ancheta o vizează şi pe asistenta doctorului

Un medic şi asistenta sa sunt anchetaţi penal de Direcţia Generală Anticorupţie. Asta după ce medicul, de la Spitalul...

Scandal la Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti. Director, reţinut de poliţişti pentru relaţii cu o minoră

Directorul unei case de cultură din Piteşti, în vârstă de 42 de ani, a fost reţinut de poliţişti...

Tânără de 25 de ani, ucisă de fostul soţ din cauza geloziei

O tânără, în vârstă de doar 25 de ani, a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor...