De Mezzo vrea competiţie internă pentru desemnarea candidatului la Slatina: În 2016, Marius Bălaşa a luat aproape 3.000 de voturi peste partid

Data:

Share post:

Preşedintele interimar al PNL Slatina, Mario De Mezzo, a declarat în cadrul celei mai recente conferinţe de presă susţinute de liberali că poziţia de candidat la primăria municipiului trebuie să fie stabilită în urma unei competiţii deschise. Cu aceeaşi ocazie, De Mezzo a menţionat despre performaţa din 2016 a lui Marius Bălaşa, reîntors în partid, care a obţinut „cel mai mare scor pe care l-a luat un candidat al Partidului Naţional Liberal la Primăria Slatina”.

„(Liviu Voiculescu – n.red.) …nu doar că n-a avut succes la intelectuali, ci n-a avut succes nici la oamenii de rând. Dacă în 2016, Marius Bălaşa a luat aproape 3.000 de voturi peste partid, aproape 9.000 de voturi – cred că este cel mai mare scor pe care l-a luat un candidat al Partidului Naţional Liberal la Primăria Slatina – Liviu Voiculescu a luat între 500 şi 800 de voturi sub partid. Asta înseamnă că au fost oameni care au intrat în cabina de vot şi au zis: la Consiliul Local votăm PNL, la Primăria Slatina nu-l votăm pe Voiculescu. Mie mi se pare că un insucces mai grav decât ăsta la oamenii obişnuiţi, nu cred că există”, a declarat De Mezzo.

O competiţie internă pentru desemnarea candidatului la Primăria Slatina ar urma să fie demarată după alegerile interne din organizaţia municipală.

„Mi-aş dori foarte tare ca această poziţie de candidat la Primăria municipiului Slatina să fie una deschisă şi oamenii din interiorul filialei să evalueze şi să se gândească să candideze pentru această poziţie, să fie o competiţie deschisă. Dar, după ce vom avea o conducere statutară, vom avea şi această competiţie deschisă în care cine va dori să se înscrie şi să încerce să devină candidatul PNL să facă acest lucru”, a spus De Mezzo.

Săptămâna trecută, preşedintele interimar la PNL Slatina Mario De Mezzo a susţinut o conferinţă de presă alături de mai mulţi colegi, printre care preşedintele interimar al filialei judeţene, deputatul Gigel Sorinel Ştirbu.

Articole similare

Procesul lui Vlad Pascu: Judecătoarea a întrebat dacă tânărul mort în accident este în sală (VIDEO)

Magistratul din Mangalia care judecă accidentul din 2 Mai în care Vlad Pascu a ucis doi adolescenți a...

Produs alimentar retras de urgenţă din magazine din cauza conţinutului periculos

Un sortiment de biscuiţi vânduţi în hipermarketurile Lidl a fost retras de urgenţă de pe rafturi. Compania a...

GRAV accident rutier pe Valea Oltului, în Vâlcea. Intervine elicopterul SMURD

Traficul rutier este blocat total pe drumul naţional DN7, în localitatea Câineni, din judeţul Vâlcea, din cauza unui...

Bebeluş mort în drum spre spital. Familia spune că avea simptome de viroză

Un bebeluş, în vârstă de doar şase luni şi-a pierdut viaţa în ambulanță, în drum spre spital. Familia fetiței...