Decizie definitivă: Tânărul cu BMW, care a provocat accidentul mortal de la Podul Olt, rămâne în arest

Data:

Share post:

Şoferul din Slatina care, săptămâna trecută, a provocat un accident mortal de la Podul Olt, în urma căruia două persoane au murit, rămâne în arest preventiv, în urma unei decizii definitive luate, luni, de Tribunalul Olt.

Tânărul în vârstă de 29 de ani se afla deja în arest preventiv de joi, în urma deciziei Judecătoriei Balş. El a contestat îsă hotărârea, iar luni magistraţii Tribunalului Olt i-au respins, definitiv, contestaţia.

Bărbatul în vârstă de 74 de ani, implicat în accidentul rutier petrecut luni, la Podul Olt, de la Slatina, a decedat, vineri noapte, la Spitalul Slatina. Anterior, la scurtă vreme după producerea evenimentului rutier, a murit şi soţia sa, în vârstă de 73 de ani, care se afla cu el în autoturism.

Maşina în care se aflau cei doi soţi a fost lovită frontal de un autoturism condus de tânărul în vârstă de 29 de ani, din Slatina.

El avea permisul de conducere suspendat, iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ, însă în urma testării cu aparatul Drugtest, acesta a indicat prezența a două substanțe psihoactive, respectiv T2B OPI și T3B AMP.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...