Decizie definitivă: Tânărul cu BMW, care a provocat accidentul mortal de la Podul Olt, rămâne în arest

Data:

Share post:

Şoferul din Slatina care, săptămâna trecută, a provocat un accident mortal de la Podul Olt, în urma căruia două persoane au murit, rămâne în arest preventiv, în urma unei decizii definitive luate, luni, de Tribunalul Olt.

Tânărul în vârstă de 29 de ani se afla deja în arest preventiv de joi, în urma deciziei Judecătoriei Balş. El a contestat îsă hotărârea, iar luni magistraţii Tribunalului Olt i-au respins, definitiv, contestaţia.

Bărbatul în vârstă de 74 de ani, implicat în accidentul rutier petrecut luni, la Podul Olt, de la Slatina, a decedat, vineri noapte, la Spitalul Slatina. Anterior, la scurtă vreme după producerea evenimentului rutier, a murit şi soţia sa, în vârstă de 73 de ani, care se afla cu el în autoturism.

Maşina în care se aflau cei doi soţi a fost lovită frontal de un autoturism condus de tânărul în vârstă de 29 de ani, din Slatina.

El avea permisul de conducere suspendat, iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ, însă în urma testării cu aparatul Drugtest, acesta a indicat prezența a două substanțe psihoactive, respectiv T2B OPI și T3B AMP.

Articole similare

Se fac angajări, la stat. Mai multe posturi scoase la concurs, în Olt

Mai multe instituţii publice din judeţul Olt fac angajări, în această perioadă, pentru cele mai multe dintre posturile...

Bărbat rănit din cauza vântului puternic. Remorca unui camion s-a dezmembrat şi a lovit un TIR

Un bărbat, în vârstă de 56 de ani a fost rănit, marţi, după ce remorca unui camion s-a...

Percheziții la Aeroportul din Otopeni. Sunt vizate contracte de închiriere a unor spații comerciale

Procurorii DNA au descins astăzi la Aeroportul Henri Coandă din Otopeni. Aceştia anchetează contractele de închiriere a spațiilor...

Schimbări cu privire la pensiile speciale. Comisiile de specialitate din Senat au adoptat mai multe amendamente

Senatorii au dezbătut, marți, în ședințele de specialitate proiectul legilor speciale și amendamentele convenite în Coaliție. Amendamentele propuse...