Decizie definitivă: Tânărul cu BMW, care a provocat accidentul mortal de la Podul Olt, rămâne în arest

Data:

Share post:

Şoferul din Slatina care, săptămâna trecută, a provocat un accident mortal de la Podul Olt, în urma căruia două persoane au murit, rămâne în arest preventiv, în urma unei decizii definitive luate, luni, de Tribunalul Olt.

Tânărul în vârstă de 29 de ani se afla deja în arest preventiv de joi, în urma deciziei Judecătoriei Balş. El a contestat îsă hotărârea, iar luni magistraţii Tribunalului Olt i-au respins, definitiv, contestaţia.

Bărbatul în vârstă de 74 de ani, implicat în accidentul rutier petrecut luni, la Podul Olt, de la Slatina, a decedat, vineri noapte, la Spitalul Slatina. Anterior, la scurtă vreme după producerea evenimentului rutier, a murit şi soţia sa, în vârstă de 73 de ani, care se afla cu el în autoturism.

Maşina în care se aflau cei doi soţi a fost lovită frontal de un autoturism condus de tânărul în vârstă de 29 de ani, din Slatina.

El avea permisul de conducere suspendat, iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ, însă în urma testării cu aparatul Drugtest, acesta a indicat prezența a două substanțe psihoactive, respectiv T2B OPI și T3B AMP.

Articole similare

Angajări la Spitalul Slatina şi la o primărie din Olt

Se fac angajări la o primărie din Olt şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, data limită pentru...

Şofer prins gonind cu 275 de km/h. Ce i-au făcut poliţiştii

Un tânăr s-a ales cu o amendă usturătoare după ce a fost prins de poliţişti gonind cu 275...

Cum se anunţă vremea în Oltenia în următoarele săptămâni

Alternanţele termice, cu valori maxime de până la 18 grade dar şi minime de -4 grade la munte,...

Măsurătorile făcute în zona locuinţei din Dolj care a explodat şi în curţile vecine indică în continuare prezenţa metanului, în diverse concentraţii

Autorităţile din judeţul Dolj au continuat, luni, măsurătorile în satul Bâzdâna, comuna Calopăr, acolo unde o casă a...