Decizie extremă luată de un bărbat care s-a diagnosticat cu cancer pe internet. Şi-a tăiat venele cu flexul

Data:

Share post:

Un botoşănean şi-a tăiat venele şi tendoanele cu un flex, după ce s-a „diagnosticat” pe internet ca ar fi bolnav de cancer de colon.

Nenorocirea a avut loc sâmbătă şi doar prezenţa de spirit a soţiei lui, dar şi norocul că aceştia locuiesc în Botoşani, fac ca bărbatul să fie viu şi acum.

Potrivit apropiaţilor familiei, bărbatul nu se simţea prea bine de ceva vreme. Acesta avea probleme cu colonul şi a început, ca mai orice român, să caute informaţii pe Google. Aşa a „descoperit” că ar avea cancer de colon. Nu a mai cerut vreun sfat specializat sau investigaţii specifice pentru astfel de afecțiune. A continuat să creadă că suferă de această afecțiune şi era tot mai deprimat.

Salvat de soţie

Sâmbătă bărbatul a stat în casă şi nimic nu dădea de bănuit ce urma să facă. La un moment dat, acesta i-a spus soţiei că merge în anexa locuinţei, unde era centrala, pentru a mai pune câteva lemne pe foc. După câteva minute, femeia a primit un mesaj pe telefon, chiar de la soţul ei. Acesta îi spunea că este o soţie bună şi o ruga să îl ierte. Norocul şi inspiraţia soţiei au făcut ca următoarele minute să fie cu adevărat cruciale pentru bărbat.

Femeia a bănuit imediat că ceva nu era în regulă şi a alergat în anexa locuinţei, unde l-a găsit pe bărbat într-o baltă de sânge, cu mâna stângă aproape secţionată de pânza flexului. Femeia a sunat imediat la 112 şi a cerut ajutorul cadrelor medicale. Un echipaj cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanţă (SJA) a ajuns în scurt timp la faţa locului şi i-a acordat acestuia primul ajutor.

Bărbatul a fost ulterior transportat la Urgențe, unde o echipă medicală deja era pregătită.

După ce a fost stabilizat la Urgențe, a fost solicitat transferul într-o clinică universitară, pentru a se încerca salvarea mobilităţii pumnului stâng. Ulterior bărbatul a fost transferat la Spitalul „Sfântul Spiridon” Iaşi, pentru tratamentul plăgii. Acesta va fi apoi investigat şi pentru a se afla care este diagnosticul pentru celelalte simptome care l-au băgat pe bărbat în depresie şi l-au împins la gestul necugetat, potrivit monitorulbt.ro.

Articole similare

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...

Două fete de 15 ani s-au aruncat de la înălţime. Ambele au murit, una dintre ele şi-a anunţat mama că urmează să se sinucidă

Două fete de 15 ani au murit, sâmbătă, după ce s-au aruncat de la o înălţime de aproximativ...

Copiii de la GPP Nr. 2 Slatina au donat către zeci de familii in judeţul Olt

Grădinița cu program prelungit nr. 2 Slatina derulează în acest an școlar în parteneriat cu Școala sanitară Slatina...

Surse: Fostul primar al Slatinei, Minel Prina, ar urma să fie adus în țară, săptămâna viitoare. El este condamnat pentru corupție

Fostul primar al Slatinei Minel Prina condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare în acelaşi dosarul în...