Degringoladă la PNL Olt. Mai mulţi primari pleacă din partid

Data:

Share post:

Cinci primari ai PNL Olt ar urma să părăsească filiala judeţeană şi să candideze de la al partid, cel mai probabil de la PSD, având în vedere mega-scandalul care macină organizaţia de mai multe luni.

Proaspăt-numitul preşedinte interimar al PNL Olt, deputatul Gigel Ştirbu, are o mare problemă la doar câteva zile de când a fost uns la conducerea filialei judeţene. Cinci primari nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă la nivelul organizaţiei sunt ca şi plecaţi din partid, urmând să candideze la următoarele alegeri sub culorile colegilor de alianţă de la PSD.

Haos în filială

Primarii invocă instabilitatea din PNL Olt care a fost girată chiar de Gigel Ştirbu. Edilii consideră că şansele lor pentru noi mandate ar fi mult diminuate dacă ar rămâne în filiala lui Ştirbu.

Totul a început cu numirea omului său, Mario De Mezzo, pe funcţia de prefect de Olt, la începutul lunii august. Au urmat schimbări şi la nivelul unor agenţii – ANL, ISCIR, dar şi la Inspectoratul Şcolar, Garda de Mediu şi Finanţe.

„Mutările” au fost făcute doar pentru a-i slăbi puterea lui Liviu Voiculescu, preşedinte al filialei până săptămâna trecut. Acesta a demisionat, iar Gigel Ştirbu a fost numit preşedinte interimar, după cum Reporter 24 a relatat pe acest subiect. În această calitate, el trebuie să organizeze alegeri pentru funcţia de preşedinte, în termen de 30 de zile.

Articole similare

Simona Halep, lovitură financiară uriașă, în ciuda suspendării

Deși Simona Halep este suspendată pentru patru ani din tenis pentru dopaj, fosta campioană a României nu o...

Piedone va candida la Primăria Capitalei. Un scenariu care le dă fiori lui Nicușor Dan și Gabriela Firea

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, a spus că se teme doar de „candidatul PSD, indiferent cine este el, pentru...

De Mezzo vrea competiţie internă pentru desemnarea candidatului la Slatina: În 2016, Marius Bălaşa a luat aproape 3.000 de voturi peste partid

Preşedintele interimar al PNL Slatina, Mario De Mezzo, a declarat în cadrul celei mai recente conferinţe de presă...

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...