Deputatul Cătălin Grecu, alături de organizaţia PSD Drăgăneşti Olt (FOTO)

Data:

Share post:

Deputatul Cătălin Grecu a petrecut ziua de 8 Martie alături de membrii şi simpatizanţii organizaţiei PSD din Drăgăneşti-Olt.

Parlamentarul a oferit flori doamnelor şi domnişoarelor din oraşul oltean, alături de preşedintele PSD Drăgăneşti-Olt, Viorel Nădescu.

„Am petrecut ziua aceasta specială în rândul organizaţiei PSD Drăgăneşti-Olt, o organizaţie locală din ce în ce mai puternică şi unită, care va aduce un rezultat frumos organizaţiei judeţene, în anul 2024.

Alături de Viorel Nădescu, preşedintele organizaţiei PSD Drăgăneşti, le-am mulţumit tuturor doamnelor şi domnișoarelor pe care le-am întâlnit, pentru toate eforturile pe care le fac pentru cei dragi, pentru tot frumosul pe care îl aduc, zi de zi, în viețile noastre.

Seara va continua la fel de plăcut, împreună cu colegele noastre şi familiile lor, transmiţându-le respectul şi aprecierea noastră pentru tot sprijinul pe care ni-l oferă în construcţia unei organizații frumoase şi implicate în comunitatea locală.

La mulţi ani! O primăvară senină, cu multe împliniri!”, a fost mesajul deputatului Cătălin Grecu.

Articole similare

UPDATE | Accident GRAV în județul Olt. Patru mașini implicate, o persoană încarcerată (FOTO)

UPDATE 2: Bilanț final: 12 persoane implicate, 9 persoane transportate la UPU Slatina, 3 persoane au fost monitorizate...

Emil Moţ a aprins iluminatul festiv şi a deschis Târgul de Crăciun al Slatinei. Mii de slătineni au fost prezenţi (FOTO&VIDEO)

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a dat vineri seară startul oficial al Sărbătorilor de Iarnă. Edilul a aprins iluminatul...

Un tânăr din Slatina s-a ales cu dosar penal după ce, băut fiind, a urcat la volanul unei maşini

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Slatina, este cercetat penal după ce, noaptea trecută, a...

Ziua Naţională. Sărbătoare cu aproape 3.000 oameni, la Slatina (FOTO)

Aproape 3.000 de persoane au participat, vineri dimineaţă, la evenimentele desfăşurate cu ocazia Zilei Naţionale a României, la...