Deputatul Cătălin Grecu, alături de organizaţia PSD Drăgăneşti Olt (FOTO)

Data:

Share post:

Deputatul Cătălin Grecu a petrecut ziua de 8 Martie alături de membrii şi simpatizanţii organizaţiei PSD din Drăgăneşti-Olt.

Parlamentarul a oferit flori doamnelor şi domnişoarelor din oraşul oltean, alături de preşedintele PSD Drăgăneşti-Olt, Viorel Nădescu.

„Am petrecut ziua aceasta specială în rândul organizaţiei PSD Drăgăneşti-Olt, o organizaţie locală din ce în ce mai puternică şi unită, care va aduce un rezultat frumos organizaţiei judeţene, în anul 2024.

Alături de Viorel Nădescu, preşedintele organizaţiei PSD Drăgăneşti, le-am mulţumit tuturor doamnelor şi domnișoarelor pe care le-am întâlnit, pentru toate eforturile pe care le fac pentru cei dragi, pentru tot frumosul pe care îl aduc, zi de zi, în viețile noastre.

Seara va continua la fel de plăcut, împreună cu colegele noastre şi familiile lor, transmiţându-le respectul şi aprecierea noastră pentru tot sprijinul pe care ni-l oferă în construcţia unei organizații frumoase şi implicate în comunitatea locală.

La mulţi ani! O primăvară senină, cu multe împliniri!”, a fost mesajul deputatului Cătălin Grecu.

Articole similare

Bărbat găsit mort într-un canal, la Piteşti. Poliţiştii au deschis o anchetă

Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a avut parte de o moarte cumplită la Piteşti. Trupul...

Încă un pas făcut pentru Tronsonul 1 din drumul expres Craiova-Piteşti. Contractul de finalizare a lucrărilor a fost postat pe SEAP

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunţat astăzi că a fost postat în SEAP anunţul pentru contractul de finalizare...

Daune pentru un pacient îmbolnăvit în spital. A primit 150.000 de euro

Spitalul Județean Neamț a fost obligat să plătească despăgubiri de 150.000 de euro unui fost pacient care s-ar...

România trece la ora de vară în weekend

România va trece în noaptea de sâmbătă spre duminică la ora oficială de vară. Ceasurile vor fi date...