Deputatul Cătălin Grecu, alături de organizaţia PSD Drăgăneşti Olt (FOTO)

Data:

Share post:

Deputatul Cătălin Grecu a petrecut ziua de 8 Martie alături de membrii şi simpatizanţii organizaţiei PSD din Drăgăneşti-Olt.

Parlamentarul a oferit flori doamnelor şi domnişoarelor din oraşul oltean, alături de preşedintele PSD Drăgăneşti-Olt, Viorel Nădescu.

„Am petrecut ziua aceasta specială în rândul organizaţiei PSD Drăgăneşti-Olt, o organizaţie locală din ce în ce mai puternică şi unită, care va aduce un rezultat frumos organizaţiei judeţene, în anul 2024.

Alături de Viorel Nădescu, preşedintele organizaţiei PSD Drăgăneşti, le-am mulţumit tuturor doamnelor şi domnișoarelor pe care le-am întâlnit, pentru toate eforturile pe care le fac pentru cei dragi, pentru tot frumosul pe care îl aduc, zi de zi, în viețile noastre.

Seara va continua la fel de plăcut, împreună cu colegele noastre şi familiile lor, transmiţându-le respectul şi aprecierea noastră pentru tot sprijinul pe care ni-l oferă în construcţia unei organizații frumoase şi implicate în comunitatea locală.

La mulţi ani! O primăvară senină, cu multe împliniri!”, a fost mesajul deputatului Cătălin Grecu.

Articole similare

Medic lăsat fără drept de practică după moartea unei adolescente de 15 ani

Un medic de la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Satu Mare a fost exclus din...

Cod galben în Oltenia. Se anunţă averse torenţiale şi grindină

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată și cantități însemnate de...

Două redacţii au întrerupt colaborarea cu ziaristul acuzat că a violat o colegă

Acuzaţia de viol făcută de jurnalista Adina Florea la adresa fostului său coleg Răzvan Băltăreţu nu a rămas...

Afacere cu buletine pentru ucraineni denunţată de cei implicaţi. La o adresă ar figura 7.000 de persoane

Situaţie incredibilă în comuna Vârfu Câmpului din judeţul Botoşani. Aflată la mică distanţă de graniţa cu Ucraina, în...