Desfăşurare impresionantă de forţe pentru găsirea unui convoi de maşini blocat de ploi pe un drum montan dintre Hunedoara şi Gorj. S-a intervenit cu elicopterul (FOTO&VIDEO)

Data:

Share post:

Desfăşurare impresionantă de forţe într-o zonă montană dintre judeţele Hunedoara şi Gorj pentru salvarea unor persoane aflate într-un convoi de autoturisme, blocate din cauza precipitaţiilor abundente pe drumul naţional DN 66A.

Potrivit ISU Gorj, elicopterul SMURD al Punctului de Operare Aeromedicală Caransebes a executat o misiune de căutare pe DN 66A –  tronsonul Câmpu lui Neag (HD) și Cerna Sat (GJ),  în urma unui apel primit la 112 care anunța o posibilă blocare a unui convoi format din mai multe autoturisme.

Pentru gestionarea misiunii, la locul indicat au fost trimise, în vederea acordării sprijinului de specialitate, echipe de intervenție ale ISU Gorj, ISU Hunedoara și ISU Caraș-Severin, Salvamont Gorj și Hunedoara, dar și echipe ale Jandarmeriei Române.

Zona este una fără semnal GSM, iar apelantul nu făcea parte din grupul persoanelor aflate în dificultate.

Echipajele de salvare au reuşit să ajungă la convoi în timp util, iar nimeni nu a fost rănit.

„În urmă cu puțin timp, echipajele de intervenție au ajuns la locul unde existau informații că grupul de autovehicule a ramas blocat, iar din informațiile primite la acest moment, ocupanții nu prezintă probleme medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim.

Articole similare

Dragoş Andreescu, tânărul pasionat de istorie care organizează tururi ghidate prin clădirile vechi din Craiova şi Oltenia

Dragoş Andreescu este un tânăr care, după mai bine de un deceniu în care a luat la pas...

Posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian al României, detectată de Sistemul de supraveghere radar

Sistemul de supraveghere radar a semnalat, noaptea trecută, o potențială intrare neautorizată în spațiul aerian național, confirmă Ministerul...

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a...

Cafeaua de după-amiază. Consecințele unui obicei foarte des întâlnit

Cafeaua de după-amiază este un obicei foarte des întâlnit, în rândul persoanelor active. Cei care aumult de...