Diana Cotoi, judecătoarea care i-a condamnat pe Gheorghe Dincă și Bercea Mondial, a murit

Data:

Share post:

Judecătoarea Diana Mihaela Cotoi de la Tribunalul Olt a murit din cauza unor probleme grave la inimă, la scurt timp după ce s-a pensionat la cerere în martie 2023.

Diana Cotoi a fost o magistrată cunoscută, care a judecat cazuri importante, precum cel al lui Gheorghe Dincă și cel al fiului lui Sile Cămătaru.

De asemenea, ea a fost unul dintre magistraţii care au judecat cazul lui Bercea Mondial, în procesul în care a fost judecat pentru tentativă de omor.

Diana Cotoi a avut o carieră de peste 25 de ani în justiție. Președintele României, Klaus Iohannis, semnase decretul de pensionare al acesteia pe 30 martie 2023.

Tribunalul Olt a transmis un mesaj de condoleanțe familiei și a descris-o pe judecătoare ca „un veritabil model uman și profesional”.

„Tribunalul Olt îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă a doamnei COTOI Diana Mihaela, fost judecător al Secției Penale din cadrul acestei instanțe, colegă ce va rămâne în amintirea noastră ca un veritabil model uman şi profesional.

În aceste clipe de profundă tristețe noi, colegii, transmitem condoleanțe familiei îndoliate și ne rugăm lui Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Trupul neînsuflețit va fi depus la Biserica Mare din satul Pojogeni(Valea Rea), Tg. Cărbunești, jud. Gorj, în 30.04.2023, iar înhumarea va avea loc la cimitirul din aceeași localitate în ziua de marți, 02 mai, ora 11.00”, se arată pe portalul Tribunalului Olt.

Articole similare

Trei motociclete implicate într-un accident rutier, în Vâlcea. Trei persoane la spital

O coliziune între trei motociclete s-a produs, marţi seara, pe drumul judeţean DJ 677D, în oraşul vâlcean Drăgăşani,...

Flori Roibu, în vârstă de 12 ani, căutată de poliţie după ce n-a mai venit acasă (UPDATE)

UPDATE: În urma căutărilor, minora a fost identificată de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, între localitățile Stolnici...

Cutremur de peste 5 grade pe Scara Richter în România

Un cutremur cu magnitudinea locală 5,2 grade pe Scara Richter s-a produs, marţi seara, în judeţul Arad, la...

Evaziunea fiscală din „păcănele” s-ar ridica la 90 milioane de euro pe an

90 de milioane de euro care ar fi trebuit să meargă la stat, sub formă de taxe, ajung...