Diana Şoşoacă, în audienţă la premierul Marcel Ciolacu. Ce a cerut senatoarea

Data:

Share post:

Senatorul Diana Șoșoacă, președintele partidului S.O.S. România, a fost marţi în audienţă la premierul Marcel Ciolacu.

Aceasta a declarat că a vrut să îi pună în vedere primului ministru pericolul legat de noile legii ale vaccinării. De asemenea aceasta susţine că ministrul Alexandru Rafila vrea să autorizeze Caravana medicală AUR printr-o ordonanță de urgență pentru că are o înțelegere cu partidul AUR. Ea a atras atenția asupra mai multor acte aflate la Ministerul Sănătății în transparență publică care conțin prevederi inacceptabile la adresa cetățenilor, precum vaccinarea obligatorie sau transferul datelor personale către terți, în țară sau chiar în străinătate.

”În loc să facă acolo cabinete medicale, Rafila autorizează caravane medicale mobile ca să ajute AUR”, a spus Diana Șoșoacă într-un live din fața Guvernului, care îl acuză pe Rafila că își caută un loc pe listele AUR dacă își pierde locul din PSD.

Şoşoacă cere demisia lui Rafila

Președintele S.O.S. România i-a cerut din nou demisia ministrului Sănătății și spune că i-a cerut și premierului demiterea lui Alexandru Rafila, solicitând ca orice prevedere legată de vaccinare să fie mai întâi discutată cu publicul în ședințe de dezbatere publică.

Diana Șoșoacă a mai adus în discuția cu premierul și problema azilelor de bătrâni, ea solicitând să fie refăcute controalele pentru că aceste controale au atacat și azilele care funcționează bine, iar acolo se plătesc polițe politice pentru a bloca și locurile care merg bine. Ea a mai solicitat control la Casa de Asigurări de Sănătate pentru că de ani de zile oamenii erau morți, dar se primeau bani pentru îngrijirea lor. Diana Șoșoacă a mai solicitat și control la azilele de stat, nu doar la cele private, pentru că și la stat sunt abuzuri imense, dar acolo sunt acoperite de primari.

Un alt subiect adus în discuție a fost cel al copiilor din casele de copii, al spitalelor de psihiatrie unde se fac abuzuri, dar și ordonanța cu taxele, iar Diana Șoșoacă l-a avertizat că oamenii de afaceri se vor muta în alte țări din cauza acestor creșteri de taxe, cum de exemplu în Bulgaria, potrivit Ştiripesurse.ro.

Articole similare

Programul Casa Verde Fotovoltaice, blocat în instanţă

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat marți că Programul Casa Verde Fotovoltaice va fi suspendat în urma unei...

Primarul Emil Moţ a inaugurat noua sală de sport nouă de la Şcoala „Vlaicu Vodă” Slatina

Sala de sport construită de Primăria Slatina pentru Şcoala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a fost inaugurată, miercuri, de primarul...

Fost ministru al Justiţiei trimis în judecată după ce a lovit un motociclist cu maşina

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de vătămare din culpă în...

Copile agresate sexual şi ameninţate cu moarte într-un autobuz (VIDEO)

Scene şocante s-au petrecut zilele trecute într-un autobuz din Galaţi. Două adolescente de 16 ani au fost agresate...