Diana Şoşoacă, în audienţă la premierul Marcel Ciolacu. Ce a cerut senatoarea

Data:

Share post:

Senatorul Diana Șoșoacă, președintele partidului S.O.S. România, a fost marţi în audienţă la premierul Marcel Ciolacu.

Aceasta a declarat că a vrut să îi pună în vedere primului ministru pericolul legat de noile legii ale vaccinării. De asemenea aceasta susţine că ministrul Alexandru Rafila vrea să autorizeze Caravana medicală AUR printr-o ordonanță de urgență pentru că are o înțelegere cu partidul AUR. Ea a atras atenția asupra mai multor acte aflate la Ministerul Sănătății în transparență publică care conțin prevederi inacceptabile la adresa cetățenilor, precum vaccinarea obligatorie sau transferul datelor personale către terți, în țară sau chiar în străinătate.

”În loc să facă acolo cabinete medicale, Rafila autorizează caravane medicale mobile ca să ajute AUR”, a spus Diana Șoșoacă într-un live din fața Guvernului, care îl acuză pe Rafila că își caută un loc pe listele AUR dacă își pierde locul din PSD.

Şoşoacă cere demisia lui Rafila

Președintele S.O.S. România i-a cerut din nou demisia ministrului Sănătății și spune că i-a cerut și premierului demiterea lui Alexandru Rafila, solicitând ca orice prevedere legată de vaccinare să fie mai întâi discutată cu publicul în ședințe de dezbatere publică.

Diana Șoșoacă a mai adus în discuția cu premierul și problema azilelor de bătrâni, ea solicitând să fie refăcute controalele pentru că aceste controale au atacat și azilele care funcționează bine, iar acolo se plătesc polițe politice pentru a bloca și locurile care merg bine. Ea a mai solicitat control la Casa de Asigurări de Sănătate pentru că de ani de zile oamenii erau morți, dar se primeau bani pentru îngrijirea lor. Diana Șoșoacă a mai solicitat și control la azilele de stat, nu doar la cele private, pentru că și la stat sunt abuzuri imense, dar acolo sunt acoperite de primari.

Un alt subiect adus în discuție a fost cel al copiilor din casele de copii, al spitalelor de psihiatrie unde se fac abuzuri, dar și ordonanța cu taxele, iar Diana Șoșoacă l-a avertizat că oamenii de afaceri se vor muta în alte țări din cauza acestor creșteri de taxe, cum de exemplu în Bulgaria, potrivit Ştiripesurse.ro.

Articole similare

Începe procedura de licitație pentru construcția unui nou lot al autostrăzii Craiova – Filiași

CNAIR a transmis astăzi la ANAP pentru validare  documentația pentru atribuirea contractului necesar construcției Lotului 2 (14,4 km)...

Laura Lavric, anchetată penal după ce ar fi lovit un solist la o nuntă

Interpreta de muzică populară Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit un alt solist, la o nuntă...

Bărbat săltat de poliţişti după ce a ameninţat trecătorii cu un pistol airsoft

Un bărbat care ameninţa, astăzi, trecătorii cu un pistol airsoft în zona centrală a municipiului Satu Mare a...

Polițiste arestate după ce au scos din camera de corpuri delicte aproape 1000 de litri de alcool și trei lansete de pescuit

Situaţie halucinantă la Suceava. Două polițiste, o angajată de la Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, un angajat de...