Diana Șoșoacă, scandal în primăria Crevedia (VIDEO)

Data:

Share post:

Senatorul Diana Şoşoacă a descins luni la Primăria Crevedia, unde cere explicații angajaților, după exploziile din weekend care au făcut numeroase victime.

Stancu Georgiana, președinte UAT Crevedia a spus că există 6 case arse în totalitate, din cele 20 care au suferit avarii grave și că au vorbit cu toți cei 6 proprietari. Șefa din primărie spune că îi identifică pe cei cu probleme și spune că sunt două cazuri oncologice printre victimele deflagrației de la stația GPL. Stancu Georgiana a mai spus că sunt 20 de paturi la căminul cultural unde autoritățile au detașat 12 răniți, deși senatoarea Șoșoacă a susținut că sunt doar 9 persoane acolo. „Eu, în două ore, am făcut necesarul pentru case, iar ajutoarele sunt deja pe drum. Vă acuză lumea că nu ați luat deloc legătura cu oamenii afectați de explozie”, acuză senatoarea Șoșoacă.

Două explozii au avut loc sâmbătă la stația GPL din Crevedia. Doi oameni – soț și soție – au murit. Au fost în total 58 de victime, dintre care 43 sunt angajați ai Ministerului de Interne – pompieri, polițiști și jandarmi care au acționat la fața locului.

Live de la locul tragediei

Senatorul de Iași Diana Şoşoacă, preşedintele S.O.S. România, a fost sâmbătă noapte  la Crevedia, acolo unde au avut loc mai multe explozii care au făcut numeroase victime. Ea l-a acuzat pe Raed Arafat că este vinovat pentru explozie pentru că a trimis oamenii în apropierea focului, în loc să trimită roboţi şi să nu rişte viaţa oamenilor acolo unde puteau avea loc și alte explozii.

Diana Şoşoacă a vorbit cu oamenii de la faţa locului şi a transmis direct de la fața locului într-un live pe social media, întrebându-se dacă România se va mai face bine vreodată. Ea a criticat ONG-ul SMURD al lui Raed Arafat: ”acest ONG nu are nici o legătură cu SMURD-ul ambulanță de la Departamentul pentru Situații de Urgență, este doar un loc unde se colectează bani”. ”De ce fiecare Guvern l-a păstrat pe Arafat?”, a mai întrebat Diana Șoșoacă, afirmând că Salvarea a fost distrusă de Arafat care a făcut SMURD pe scheletul Salvării, omorând Salvarea care era cu medici, în timp ce pe SMURD sunt numai paramedici.

Articole similare

Începe procedura de licitație pentru construcția unui nou lot al autostrăzii Craiova – Filiași

CNAIR a transmis astăzi la ANAP pentru validare  documentația pentru atribuirea contractului necesar construcției Lotului 2 (14,4 km)...

Laura Lavric, anchetată penal după ce ar fi lovit un solist la o nuntă

Interpreta de muzică populară Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit un alt solist, la o nuntă...

Bărbat săltat de poliţişti după ce a ameninţat trecătorii cu un pistol airsoft

Un bărbat care ameninţa, astăzi, trecătorii cu un pistol airsoft în zona centrală a municipiului Satu Mare a...

Polițiste arestate după ce au scos din camera de corpuri delicte aproape 1000 de litri de alcool și trei lansete de pescuit

Situaţie halucinantă la Suceava. Două polițiste, o angajată de la Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, un angajat de...