Directoarea unei școli a organizat un cuib de swingeri chiar în liceu. Partide cu profesorul de sport și soția lui

Data:

Share post:

Directoarea unei școli și profesorul de sport s-au aflat în centrul unui scandal sexual și au fost amândoi concediați.

Ancheta disciplinară a relevat că cei doi profesori au făcut sex frecvent în campusul școlii elementare din Banks County, statul american Georgia, inclusiv în fața soției profesorului de sport. Mai mult, directoarea le-ar fi propus altor profesori din școală să se alăture clubului de swingeri, fapt dezvăluit de un fost cadru didactic, relatează publicația Daily Star.

Directoarea a recunoscut parțial acuzațiile, dar a negat că ar fi făcut sex în incinta școlii, admițând însă că între ea și profesorul de sport a fost „o prietenie nepotrivită”.

Între timp, soția profesorului de sport a declarat anchetatorilor că ar fi fost manipulată de directoare, care le-a promis că relațiile dintre ei trei „le vor face bine în carieră”.

„Imediat ce am primit informații despre această chestiune, inspectoratul școlar a angajat anchetatori independenți pentru o investigație finalizată cu un raport. Raportul a fost verificat și de polițiști, care nu au găsit elemente de natură infracțională, cu atât mai mult cu cât cei implicați nu mai predau în acest colegiu. Siguranța și bunăstarea studenților noștri este întotdeauna prioritatea noastră. Ancheta asupra acestui eveniment nu a arătat niciun indiciu că siguranța sau securitatea elevilor a fost compromisă” a declarat inspectorul-șef din comitatul Banks, Ann Hopkins.

Articole similare

Valea Oltului BLOCATĂ. Lucrările de defrişare continuă şi în weekend (VIDEO)

Este ziua a şasea a operațiunilor de defrișare pe Valea Oltului (zona Boița – Lazaret). Lucrările continuă și...

Arestat preventiv după ce, băut şi fără permis, s-a răsturnat cu maşina pe un câmp. În urma accidentului, un tânăr a murit

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Băileşti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile...

Restricţii în trafic, din cauza Codului Roşu de caniculă

Sâmbătă şi duminică, în zilele cu cod roşu de caniculă, CNAIR a instituit restricţii de tonaj pe autostrăzi,...

Incendiu de vegetaţie uscată, la marginea Slatinei, în zona Sărăceşti (VIDEO)

Un incendiu vegetaţie uscată a izbucnit, vineri după-amiază, în Slatina, în zona Sărăceşti. Mai multe autospeciale de pompieri intervin...