Dosar penal pentru o adolescentă din Slatina, depistată la volannul unei maşini

Data:

Share post:

A adolescentă în vârstă de 17 ani, din Slatina, este cercetată penal de poliţişti după ce a fost depistată la volanul unui autoturism, deşi nu deţine permis de conducere.

Potrivit IPJ Olt, duminică, în jurul orei 04:30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Piatra-Olt, au observat un autoturism, care, la vederea echipajului de poliție, a oprit nejustificat pe marginea părții carosabile.

Polițiștii s-au deplasat cu autospeciala de poliție, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, către autoturismul în cauză.

La volanul autoturismului a fost identificată o tânără, în vârstă de 17 ani, din municipiul Slatina, care nu deține permis de conducere, iar în interior se mai afla un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din aceeași localitate.

Ea s-a ales cu dosar penal.

„Pe numele tinerei, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, iar pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredinţarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere”, transmite IPJ Olt.

Articole similare

Programul Casa Verde Fotovoltaice, blocat în instanţă

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat marți că Programul Casa Verde Fotovoltaice va fi suspendat în urma unei...

Primarul Emil Moţ a inaugurat noua sală de sport nouă de la Şcoala „Vlaicu Vodă” Slatina

Sala de sport construită de Primăria Slatina pentru Şcoala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a fost inaugurată, miercuri, de primarul...

Fost ministru al Justiţiei trimis în judecată după ce a lovit un motociclist cu maşina

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de vătămare din culpă în...

Copile agresate sexual şi ameninţate cu moarte într-un autobuz (VIDEO)

Scene şocante s-au petrecut zilele trecute într-un autobuz din Galaţi. Două adolescente de 16 ani au fost agresate...