Dosarul clubului din Caracal care organiza spectacole erotice cu minore, aproape de prescriere. După 3 ani şi jumătate de proces, niciun verdict şi libertate totală pentru patroni

Data:

Share post:

În august 2019, imediat după ce au fost descoperite crimele din Caracal, iar jurnaliştii au dezvăluit reţelele de trafic de minore din oraş, o fată de 17 ani a prins curaj şi i-a reclamat la poliţie pe patronii clubului care o exploatau sexual. În situaţia ei se aflau încă alte patru adolescente, spun anchetatorii, care i-au trimis în judecată pe patronii clubului şi pe un barman. Procesul a ajuns la cel de-al 28-lea termen, iar Tribunalul Olt tocmai a revocat controlul judiciar al inculpaţilor.

La o lună după ce elita Poliţiei Române descindea în Caracal, pentru a-l ancheta pe Gheorghe Dincă pentru uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu, o fată de 17 ani din Argeş a mers la poliţie şi a făcut o plângere penală. Irina* a reclamat că a fost traficată şi obligată să se prostitueze în clubul Dreams Night din Caracal.

„Acolo erau mai multe fete care întrețineau raporturi sexuale contra cost”, a declarat atunci adolescenta.

Dreams Night funcţiona de la începutul lui 2018, în centrul oraşului Caracal, într-un spaţiu închiriat la subsolul unei clădiri a primăriei. Cei care se ocupau de gestionarea clubului erau patronul Gicu Tufiş, sora lui, Corina Tufiş, administratoarea clubului, şi Alina Tufiş, soţia lui Gicu.

Poliţia din Caracal ştia despre ce se întâmplă la Dreams Night. Potrivit rechizitoriului DIICOT, pe 16 iunie 2019, un bărbat a reclamat la poliţie că a fost înşelat de două fete din club: le plătise în avans 1.300 de lei, pentru a întreţine relaţii sexuale, iar ele nu i-au mai răspuns la telefon.  Cele două fete au fost aduse la sediul Poliției Caracal. „La scurt timp, aici au ajuns și două doamne cu un băiețel de 3-4 ani”,  a declarat bărbatul înşelat, în ancheta DIICOT.

„Una dintre doamne (Corina Tufiş – n.r.) mi-a spus că e șefa localului și despre cealaltă (Alina Tufiş – n.r.) mi-a spus că este cumnata sa. Mi-au zis că-mi vor da înapoi banii și să nu depun plângere, că una dintre fete e minoră și le fac probleme”.

Articolul complet, în Libertatea

Articole similare

Maşină condusă de un bărbat din Vitomireşti, implicată într-un accident în Vâlcea. Patru persoane rănite

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce un autoturism condus de un bărbat din Vitomireşti, judeţul Olt,...

Mircea Geoană huiduit pe scenă, la Ziua comunei Coloneşti din judeţul Olt

Secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost huiduit la Coloneşti, în judeţul Olt, unde a participat la...

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...