Două autospeciale de Poliţie, implicate într-un accident rutier

Data:

Share post:

Sâmbătă seara, două autospeciale de poliție au fost implicate într-un accident în orașul Sântana, județul Arad, în timpul urmăririi în trafic a unui autoturism. Patru polițiști au suferit răni și au fost transportați la spital. Inspectoratul de Poliție Județean Arad a demarat o anchetă internă pentru a investiga circumstanțele accidentului și modul în care au intervenit polițiștii.

„La data de 28 octombrie a.c., în jurul orei 23:00, în cadrul unei acțiuni desfășurate în orașul Pâncota, un echipaj de poliție a demarat urmărirea unui autoturism. Autoturismul urmărit și-a continuat deplasarea, iar în orașul Sântana, autospeciala de poliție, aflată în urmărire, a intrat în coliziune cu o altă autospecială. Patru polițiști au fost transportați la spital pentru evaluare și acordare de îngrijiri medicale”, a comunicat IPJ Arad.

În acest caz, Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu Criș a fost informat, iar investigațiile pentru vătămare corporală din culpă vor fi continuate.

„Concomitent, comanda IPJ a inițiat o anchetă internă pentru a clarifica starea de fapt, modalitatea de intervenție a polițiștilor și pentru a lua măsurile necesare”, a menționat sursa citată.

Toți polițiștii implicați au fost testați cu aparatele alcooltest și DrugTest din dotare, rezultatele fiind negative în toate cazurile.

Articole similare

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...

Două fete de 15 ani s-au aruncat de la înălţime. Ambele au murit, una dintre ele şi-a anunţat mama că urmează să se sinucidă

Două fete de 15 ani au murit, sâmbătă, după ce s-au aruncat de la o înălţime de aproximativ...

Copiii de la GPP Nr. 2 Slatina au donat către zeci de familii in judeţul Olt

Grădinița cu program prelungit nr. 2 Slatina derulează în acest an școlar în parteneriat cu Școala sanitară Slatina...

Surse: Fostul primar al Slatinei, Minel Prina, ar urma să fie adus în țară, săptămâna viitoare. El este condamnat pentru corupție

Fostul primar al Slatinei Minel Prina condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare în acelaşi dosarul în...