Două persoane găsite moarte, în locuinţă, la Slatina

Data:

Share post:

O anchetă a fost deschisă de poliţiştii din Slatina, joi, după ce două persoane au fost găsite moarte în locuinţa lor de pe strada Banului, cel mai probabil intoxicate cu monoxid de carbon.

Potrivit IPJ Olt, este vorba despre o femeie în vârstă de 83 de ani şi de fiul său în vârstă de 50 de ani.

Cei doi foloseau o sobă pe gaz pentru a-şi încălzi locuinţa.

Descoperirea a fost făcută de o rudă a celor doi. Echipajul de la ambulanţă, care a intervenit, n-a mai putut decât să constate decesul.

„Am fost solicitați să intervenim, împreună cu un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Olt. Victimele nu prezentau semne vitale și au fost declarate decedate de medicul de la Serviciul de Ambulanță”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Poliţiştii au deschis un dosar pentru a stabili ce s-a întâmplat.

„La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Slatina, care, din primele verificări, a stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 83 de ani și un bărbat, în vârstă de 50 de ani, ambii din municipiul Slatina, județul Olt, ar fi decedat într-un imobil din aceeași localitate.

În urma examinării sumare a trupurilor persoanelor decedate, s-a constatat faptul că acestea nu prezentau urme vizibile de violență pe suprafața corpului.

Trupurile persoanelor decedate au fost ridicate și transportate la morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cosmin Lupu.

Articole similare

Ministrul Justiţiei a transmis propunerile pentru şefia DNA. Cine se află pe listă

Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei, a transmis, joi, preşedintelui Klaus Iohannis propunerile pentru funcţiile de procuror general şi procuror-şef...

Pesta porcină continuă să facă probleme. Sunt active 10 focare

Pesta porcină africană contină să creeze probleme la nivel naţional. Ieri zece focare de pestă porcină africană (PPA)...

Circulaţie cu restricţii pe un drum din judeţul Vâlcea

Circulaţia se va desfăşura cu restricţii, mâine, pe un sector important de drum din judeţul Vâlcea. Este vorba despre...

Asigurători nemulţumiţi de plafonarea tarifelor RCA. Acuză că se încalcă legislația europeană

Reprezentanții companiilor de asigurări din România au transmis joi, printr-un comunicat de presă, că plafonarea tarifelor RCA încalcă...