Două surori gemene sunt logodite cu același bărbat: „Dragoste este dragoste, mereu ne-a tratat în mod egal…”

Data:

Share post:

Două surori gemene sunt logodite cu același bărbat. Povestea gemenelor din Australia face înconjurul lumii! Cele două surori apar într-un reality show la TLC, unde își povestesc viața. Spre surprinderea tuturor, acestea împart totul… de la locul de muncă, până la bărbatul cu care-și petrec viața. Iată declarațiile făcute de cele două femei!

Încurcate sunt căile… iubirii! Două surori gemene din Australia au surprins pe toată lumea cu povestea lor. Acestea sunt căsătorite cu același bărbat și au în plan să devină și mame în același timp. Anna și Lucy DeCinque apar în reality show-ul Surori extreme’, de pe TLC, și le arată oamenilor cum împart… aproape totul.

Două surori

Ben Byrne este într-o relație cu cele două surori de mai bine de 11 ani, iar acum a decis să le ceară în căsătorie. Povestea celor trei este criticată de internauți, însă iubirea dintre ei este atât de puternică, încât nu țin cont de gura lumii.

Două surori gemene sunt logodite cu același bărbat

Nu doar că sunt logodite cu același bărbat, dar Anna și Lucy DeCinque fac totul împreună. Merg la baie împreună și chiar lucrează la același loc de muncă. În timp ce una ia salariu pentru munca depusă, alta este voluntar, din motive legale, după cum au dezvăluit.

Emisiunea ne-a făcut și mai extreme. Ne-a făcut să realizăm cât de mult ne iubim una pe cealaltă și că nu putem să trăim una fără cealaltă. Și lucrăm ca o singură persoană. (…)

Ne simțim ca și când am fi aceeași persoană. Nu putem sta separat niciodată și nu am alege niciodată să stăm separat’, au declarat cele două pentru publicația Insider.

Gemenele, despre povestea de dragoste cu Ben

Cât despre povestea de dragoste pe care o au cu Ben, surorile mărturisesc faptul că este primul bărbat cu care au avut o relație împreună.

Mereu ne-a tratat în mod egal. Niciodată nu ne separă și nu vrea să ne scoată în oraș separat’, au mai spus ele.

Totuși, chiar dacă bărbatul le-a cerut în căsătorie, până la nuntă mai este cale lungă. În Australia, la momentul de față, căsătoria între trei persoane nu este legală.

Oamenii trebuie să accepte acest lucru. Poate că oamenii nu sunt de acord cu ea, dar nu facem rău nimănui. Dragostea este dragoste. Asta am spus întotdeauna. (…) Așa vrem să ne trăim viața. Vrem să îmbătrânim împreună, să murim împreună’, au mai spus gemenele.

sursă foto- Instagram

Articole similare

Ce este Parlamentul European și ce rol are

Ce este Parlamentul European și ce rol are sunt chestiuni de mare interes în această perioadă. Mai ales...

Ludovic Orban și-a sărbătorit ziua de naștere la Brăila

Liderul Forța Dreptei Ludovic Orban a mărturisit că-l leagă multe amintiri de Orașul Brăila • fostul premier s-a...

Scenariu lansat de Dîncu: Mircea Geoană ar putea ajunge în finala prezidenţială

Liderul social-democrat Vasile Dîncu a afirmat, sâmbătă, în emisiunea Insider electoral de la Prima TV, că secretarul general...

Eduard Hellvig: Guvernarea sau politica de dragul funcţiilor sau a cifrelor este mereu un blestem pentru un partid

Eduard Hellvig a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii a 149 de ani de liberalism în România. Fostul...