Drulă: Vlad Voiculescu rămâne pe lista USR pentru europarlamentare: Este un simbol, o victimă, un om inocent

Data:

Share post:

Cătălin Drulă, liderul USR, a declarat vineri, despre votul din Senat pentru ridicarea imunităţii lui Florin Cîţu, că vor vota „pentru”, aşa cum ar vota în orice fel de caz. Despre Vlad Voiculescu, el a spus că rămâne pe lista USR pentru europarlamentare, arătând că este un simbol acum pentru lupta pe care o duc astăzi în România şi ”o victimă şi un om inocent”.

”Nu este nicio discuţie, noi dintotdeauna am spus că imunitatea parlamentară se referă la declaraţii politice. Deci, fiecare cetăţean, fie că este parlamentar sau nu, răspunde în mod egal în faţa legii. Deci vom vota „pentru”, aşa cum am vota în orice fel de caz”, a declarat Cătălin Drulă, despre votul pentru ridicarea imunităţii lui Florin Cîţu din plenul Senatului.

Întrebat dacă mai rămâne valabilă candidatura lui Vlad Voiculescu pe listele USR pentru europarlamentare, el a răspuns: ”Absolut, rămâne valabilă şi, mai mult de atât, acum pentru că este o victimă, un om inocent, un om care timp de trei luni s-a luptat pentru vieţile din această ţară, hărţuit în mod mizerabil el şi familia lui, el este un simbol acum pentru lupta pe care o ducem în România, şi are toată susţinerea noastră. Şi le spun că, şi dacă ne iau unul câte unul, o să rămânem în picioare”, a spus preşedintele USR.

CITEŞTE ŞI: 

Ciucă: Am vorbit cu Florin Cîţu şi a spus că el îşi va da demisia demisia din grupul senatorilor PNL şi va deveni senator neafiliat

Articole similare

Bărbat muşcat de urs, într-o comună din Argeş

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost muşcat de un urs, vineri seară, în comuna...

Incident grav în Slatina: O tânără de 20 de ani amenințată cu cuțitul, agresorul în arest preventiv (VIDEO)

O tânără în vârstă de 20 de ani din Curtişoara a fost ameninţată cu cuţitul într-un bloc din...

Bărbat arest după ce ar fi violat-o pe fiica de 13 ani a concubinei sale

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Sălaj a fost arestat preventiv pentru că ar fi...

Accident cumplit. Un motociclist a murit după ce s-a izbit într-o cisternă

Tragedie pe şosea. Un motociclist, în vârstă de 35 de ani a murit, astăzi, în judeţul Satu Mare, după...