Dumitru Borţun, prezent la un workshop organizat la Slatina de Clubul Antreprenorilor Olt

Data:

Share post:

Workshopul „Gândirea critică” susținut de prof. univ. dr. Dumitru Borțun şi organizat de Asociația Clubul Antreprenorilor Olt s-a desfăşurat, recent, la Ramada Plaza by Windham.

Potrivit organizatorilor, s-a dezbătut conceptul de gândire critică, procesul de analiză/evaluare a unei informații şi a raționamentului din spatele acesteia, concept care îşi are originile în filosofia greacă şi este unul dintre pilonii dezvoltării pe toate direcțiile: profesională, personală, viața de famile.

CITEŞTE ŞI: Peste 11.000 de țigarete descoperite ascunse într-un autocamion, la Calafat

„M-am bucurat să vin aici la Slatina, unde m-am întâlnit cu tineri entuziaşti care vor să îşi perfecționeze activitatea. Mulți manageri nu înțeleg că o decizie nu este suficient să fie corectă, trebuie neapărat să fie corectă şi pentru asta ai nevoie să ai mintea limpede”, a declarat prof. univ. dr. Dumitru Borțun.

La eveniment au participat 25 de antreprenori locali din diverse domenii de activitate.

„Organizăm în fiecare lună workshopuri, conferințe pe teme variate, astfel încât să acumulăm cunoştințe noi care ne vor ajuta în dezvoltarea noastră ca antreprenori. Mediul de afaceri are nevoie constantă de educație și punem pret pe participarea activă la astfel de întâlniri”, a spus Dan Preda, preşedinte Asociația Clubul Antreprenorilor Olt.

Clubul Antreprenorilor aduce la aceeaşi masă oameni care își doresc să găsească soluții pentru probleme întâmpinate în business, dar sunt atenți şi la problemele comunității de care aparțin.

Articole similare

Femeie ucisă de propriul fiu. Acesta ar fi consumator de droguri

O femeie de 54 de ani din judeţul Mehedinţi a fost ucisă de propriul fiu, care ar fi...

Flori oferite doamnelor şi domnişoarelor din Slatina de social-democraţii olteni (FOTO)

Social-democraţii olteni au păstrat tradiţia şi vineri, cu ocazia Zilei de 1 Martie, când au oferit flori doamnelor...

Nicușor Dan e, oficial, candidatul Forței Dreptei pentru un nou mandat de primar general al Bucureștiului

Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, a fost oficial desemnat sâmbătă drept candidat al formațiunii Forța Dreptei pentru...

Ludovic Orban: România este confruntată din nou, după 34 de ani, cu un proiect anti-democratic / Ciucă şi Ciolacu, “mai proşti decât prevede legea”

Preşedintele Forţa Dreptei, fostul premier Ludovic Orban, a criticat, sâmbătă, actuala guvernare care a modificat legislaţia pentru a...