Elev prins cu un pistol la şcoală. Arma a fost găsită de un profesor

Data:

Share post:

Un elev de clasa a XII-a s-a ales cu o amendă după ce a mers la şcoală cu un pistol cu bile, de tip airsoft. Arma, care a şi fost confiscată, a fost descoperită de un profesor care a anunţat autorităţile.

Potrivit IPJ Mureş, incidentul a avut loc luni, la un liceu din Sovata, însă a fost anunţat autorităţilor în cursul zilei de marţi.

”La data de 16 mai 2023, în jurul orei 11:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Sovata au fost sesizaţi, de către reprezentanţii unei unităţi de învăţământ din localitate, cu privire la faptul că, la data de 15 mai 2023, în timpul orelor, un profesor a găsit asupra unui elev din clasa a XII-a o armă. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că este vorba de o armă de tip airsoft, cu bile, nesupusă autorizării”, transmit oficialii IPJ Mureş.

Conform acestora, elevul care a mers cu pistolul la şcoală are 18 ani şi este din Sovata. El a fost dus la sediul Poliţiei şi amendat contravenţional cu 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor din Legea 295/2004 care stipulează că ”sunt interzise portul şi folosirea armelor sau dispozitivelor neletale în locuri publice”.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...